Bezoek onze webshop met een groot assortiment Webshop

Camper huren in Rotterdam

Camper huren in Rotterdam

Camper huren in Rotterdam? Ben je enthousiast om op pad te gaan met het gezin of samen en de grote mysteries van Europa te ontdekken? Het vliegen van locatie naar locatie is duur en beperkt uw vermogen om de bezienswaardigheden te bekijken.

Bij Cor Olie Campers kunt u gewoon een camper huren in Rotterdam en daarna rijden waar u ook maar heen wilt. Zo bieden we reizigers een unieke en betaalbare manier om Europa te zien. Onze betaalbare camper-verhuur is de leukste manier om Europa te bereizen. Haal uw camper op in Bergschenhoek on de rook van Rotterdam en ga op verkenning! Onze betaalbare Weinsberg campers bieden u alles wat u nodig heeft voor uw roadtrip en kampeeravontuur. Bij Cor Olie geloven we dat het huren van een camper voor uw volgende vakantie de gemakkelijkste en handigste manier is om de Europa te verkennen vanuit uw vertrouwde omgeving Rotterdam.

Camper huren in Rotterdam

Camper huren in Rotterdam

Een betaalbare campervakantie – heeft u al vanaf €99 per dag.
Vergeet omslachtige campers en enorme brandstofrekeningen. Onze betaalbare, eenvoudig te bedienen en zuinige campers zijn vaak goedkoper dan vakanties in hotels. Wij zullen u helpen uw avontuur te vinden met geweldige persoonlijke service, duidelijke huurvoorwaarden en goed uitgeruste campers. Op onze campers staat geen reclame!

Zorg dat u niet te laat bent met boeken en vraag naar de beschikbaarheid van uw droom camper. (We boeken vaak 2 – 4 maanden van tevoren, dus pak vandaag nog  de telefoon en vraag meer informatie aan: 010-5217118.

We zijn trots op onze tevreden klanten uit Rotterdam en omgeving die Cor Olie een 5-sterren beoordeling hebben gegeven.

Nieuw in ons assortiment: Weinsberg campers!

Het merk Weinsberg is onderdeel van de Knaus Tabbert Groep, een belangrijke en zeer bekende fabrikant van campers en caravans in Europa. Knaus Tabbert staat voor gegarandeerde kwaliteit en goede aftersale.

De volgende nieuwe modellen Weinsberg campers en Weinsberg buscampers zijn binnen:
– Weinsberg Caraloft 650 MEG (2017)
– Weinsberg Caraloft 700 MEH (2017)
– Weinsberg Caratour 601 MQ (2018) (buscamper)
– Weinsberg Caracompact 600 MEG Edition Pepper (2018)
– Weinsberg Carabus 601 MQ Edition Fire (2018)
– Weinsberg 631 ME Edition Fire (verwacht januari 2018)
– Weinsberg CaraCompact 600 MG Edition Pepper (verwacht januari 2018)
– Weinsberg Carasuite 700ME (verwacht januari 2018)

Vanaf de zomer van 2018 zijn wij ook Knaus camper dealer.

Dus u wilt betaalbaar en gemakkelijk een camper huren in Rotterdam. Kom dan naar Cor Olie!