Caravan matrassen

Een goede nachtrust is belangrijk en ook op vakantie wilt u, net als thuis, goed slapen. Als een caravan- of camperbed harder is dan u thuis gewend bent of het bed is al wat ouder en niet comfortabel meer, gaat dit ten koste van een goede nachtrust. Gelukkig zijn hier oplossingen voor!

Zo kunt u bij ons kiezen voor een nieuw matras in een standaard maat of helemaal op maat gemaakt en hebben wij verschillende soorten oplegmatrassen welke op wens ook op maat gemaakt kunnen worden. Ook hebben wij het slaapsysteem van Duvalay in ons assortiment. Dit systeem bestaat uit een memoryfoam mat (in verschillende diktes, breedtes en kwaliteiten leverbaar) met een dekbed samengevoegd in een hoes welke makkelijk opgerold en weggelegd kan worden en kan worden gewassen.

Oplegmatrassen zijn speciaal ontwikkeld voor de goede nachtrust, ook tijdens de vakantie. Behalve de hardheid elimineert een goed oplegmatras ook eventuele naden en knopen van de bestaande (zit)kussens.
Tevens wordt het lichaam bij gebruik van traagfoam precies ondersteund op die plekken waar dat nodig is, waardoor een hinderlijke druk wordt voorkomen op uitstekende delen van het lichaam. Het materiaal reageert snel op de lichaamstemperatuur voor nog meer comfort.

Maatwerk
Een caravan bed of een camper bed heeft vaak net een andere maatvoering, denk aan het Franse bed met de afgeronde hoek. Daarom zijn afwijkende maten en vormen caravan matrassen en oplegmatrassen makkelijk te bestellen.

Wij hebben verschillende oplegmatrassen, allemaal van traagfoam. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en maten.

Duvalay

Wij verkopen ook Duvalay oplegmatrassen. De Duvalay oplegmatrassen zijn een ideaal slaapsysteem bestaande uit een memoryfoam slaapmat, een dekbed en een afritsbare dekbedhoes, die middels een rits aan elkaar zijn bevestigd zodat een geheel ontstaat.

De Duvalays hebben wij op voorraad in diverse kleuren.

Premium Ghostwriter