Schotelantennes

Wij leveren een groot assortiment schotelantennes. Deze kunnen wij in onze werkplaats vakkundig opbouwen. Hieronder een greep uit ons assortiment:

Satenne schotelantenne

Plug&Play

De Satenne R3-Premium met DiSEqC met een schotelblad van 85 cm is een automatische schotel en uitermate geschikt voor vaste montage op het dak van uw caravan of camper. Zoals u gewend bent: met één druk op de knop de juiste satelliet. U hebt geen bedieningspaneel meer nodig met deze Premium antenne. De antenne wisselt automatisch van satelliet wanneer u naar een zender met een andere satelliet zapt. Hiernaast heeft u een Satenne 22” HD-Ready TV met ingebouwde ontvanger nodig.

Ontvangst

Met deze automatische schotel ontvangt u Astra 3 zelfs tot in het zuidelijkste puntje van Spanje en Portugal. De automatische schotel is slechts 18 cm hoog in ingeklapte toestand en het gewicht is ondanks het forse schotelblad met 85 cm diameter beperkt tot 10 kg.

Het unieke gesloten tandwielmechanisme houdt zand en stof buiten zodat deze automatische satellietschotel kraakvrij, soepel en geruisloos blijft functioneren. Uitermate duurzaam en robuust mechanisch ontwerp voor jarenlang probleemloos gebruik.

_________________________________________________________________________________________________________

Travel Vision schotelantennes:

Travelvision B.V. is een Nederlandse producent van hoogwaardige satellietontvangstsystemen. Zij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van automatische volgschotels voor de binnenvaart en automatische schotelantennes voor de recreatiemarkt. De producten van Travel Vision onderscheiden zich door eenvoud, degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid met een juiste prijs/kwaliteitverhouding. Unieke innovatieve technologie, gebruikersgemak en prijsstelling geven de doorslag voor uw aanschaf!

Wij kunnen alle schotelantennes van Travel Vision leveren en opbouwen.

____________________________________________________________________________________________________________

Oyster schotelantennes:

Ook schotelantennes van Oyster worden door ons vakkundig opgebouwd.

Premium Ghostwriter