Bezoek onze webshop met een groot assortimentWebshop

SimPark caravan mover

 NIEUW! De SimPark Easymatic-E
  • Krachtig
  • De snelste 13,8 mtr. p.min.
  • Duurzaam (RVS)
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Wegrijdbeveiliging
  • Een gewicht van 35 kg.

Simpark biedt voor het verplaatsen van de caravan de meest eenvoudige oplossing. De mover is geschikt voor caravans en trailers tot een maximaal gewicht van 2.200 kg.
Voor een professionele toepassing heeft de Simpark de SHD, geschikt tot een maximaal gewicht van 3.300 kg.

De Simpark is uitgerust met een slow-start/slow-stop knop om uw caravan tot op de millimeter nauwkeurig te verplaatsen en aan te koppelen.
Als extra veiligheid beschikt de Simpark Easymatic-mover over een wegrijdbeveiliging die het wegrijden met aangedrukte aandrijfrollen onmogelijk maakt. Zodra men de caravanstekker in de trekhaak contactdoos steekt gaan de aandrijfrollen automatisch van de banden af. De Simpark is mede dankzij deze optie de veiligste mover op de markt.

RVS
De nieuwe generatie caravan movers is uitgevoerd in de kostbare staalsoort RVS, roestvast staal, dit geeft u de garantie dat zelfs na 10 jaar bij inruil of overplaatsen van de mover naar een volgende caravan, de SimPark caravan mover, er nog steeds goed uit ziet en betrouwbaar functioneert.

Mede op verzoek van de consumenten zijn de aandrijfrollen uitgevoerd van aluminium. Een bijkomend voordeel van de aluminium rollen is de extra gewicht verbetering. De rollen zijn licht en ze houden weinig vuil vast.

Simpark caravanmover

Sencell Gold Lithium lichtgewicht accu

Verkrijgbaar in 20Ah. en 30Ah.

Voor een professionele toepassing heeft de Simpark de SHD, geschikt tot een maximaal gewicht van 3.300 kg.

Voor een professionele toepassing heeft de SimPark de XHD, geschikt tot een maximaal gewicht van 3.300 kg.

 

TROS Radar Movertest: SimPark de Winnaar!

Er zijn vier testen uitgevoerd, waarbij ook gekeken is naar de prijs-kwaliteit verhouding. SimPark is als EERSTE uit ALLE testen gekomen. Ook is SimPark de WINNAAR van de prijs-kwaliteitverhouding test ! Met een cijfer van 7.7 steekt SimPark met kop en schouders boven haar concollega’s uit. De TROS Radar test werd op televisie uitgezonden op 26 mei 2008.impark Sencell gold caravan mover en lithium accu zijn zeer solide hulpmiddelen, die het mogelijk maken uw caravan of aanhanger zonder enige fysieke inspanning door middel van een afstandsbediening in iedere gewenste richting te verplaatsen. De Simpark caravan mover en lithium accu worden in onze werkplaats veelvuldig ondergebouwd.

 

Sencell Gold LiFePO4 Prismatic accu 30 Ah
Lichtgewicht accu volgens de laatste Prismatic technologie. De 30 Ah. accu is voldoende voor het aansturen van de caravanmover gedurende ca. 40 minuten. De Senell Gold is geschikt voor 12 volt boordsystemen zonder extra aanpassingen en kan gebruikt worden als comfort accu. De accu wordt geleverd met de nodige bevestigingsmaterialen om de acccu op professionele wijze te bevestigen in de caravan. Het gewicht van de Sencell Gold 30 Ah. accu is slechts 4,2 kg.
De gewichtsbesparing met deze accu is in vergelijking met een traditionele lood/zuur accu ca. 26 kg. !

Sencell Gold Lithium Prisma accu 20 Ah

NIEUW: naast de lichtgewiht 30 Ah. Sencell Gold is er nu ook de lichtgewicht Sencell Gold 20 Ah accu. Ook deze accu is net als de 30 Ah. accu voorzien van Prismatic cellen die een ongekende capaciteit hebben en u z0’n 25 minuten van stroom kunnen voorzien zodat u uw caravan met behulp van de mover op zijn plaats kunt krijgen. De accu opladen via auto of zonnepaneel is mogelijk.

 

 

Cor Olie Recreatie is dealer van de SimPark®. Vraag ons om meer informatie over de Simpark/ Sencell gold caravan mover.