Caravan kopen Rotterdam? Uiteraard bij Cor Olie.

Caravan kopen Rotterdam? Al meer dan 50 jaar is Cor Olie Recreatie een zeer betrouwbaar caravan centrum in de regio Rotterdam. Voor een nieuwe caravan kopen, een tweede hands caravan kopen of caravan occasion kopen of een caravan met schade bent u bij Cor Olie aan het juiste adres. Maar ook voor het onderhoud en of de stalling voor uw caravan zijn wij het juiste caravan centrum in de regio Rotterdam.

Caravan kopen Rotterdam?

Een geslaagde vakantie begint met een bezoek aan Cor Olie Recreatie, voor caravan kopen Rotterdam.

Kom eens een kijkje nemen in ons kampeer centrum. Bij ons staat de koffie altijd klaar en drinken wij graag een kop koffie samen met u, terwijl we al uw vragen beantwoorden die komen kijken bij een caravan kopen.

Een geslaagde vakantie begint met een bezoek aan Cor Olie Recreatie, voor caravan kopen Rotterdam.

Wij hebben zowel nieuwe als tweedehands caravans te koop. Daarnaast bieden wij gunstige prijzen als het gaat om caravan stalling.

Cor Olie beschikt over een rijk gevulde ruime showroom van meer dan 800 m2 met de nieuwste caravan modellen en een groot buitenterrein, waar onze occasion caravans te zien zijn van de bekende merken, indelingen en in diverse prijsklassen. Onze verkoop medewerkers staan altijd voor u klaar met advies en voor het uitzoeken van de voor u meest geschikte caravan of camper die u wilt kopen.

Kampeercentrum Cor Olie Recreatie is een echt familiebedrijf. Carlo en Hellen vormen samen met elkaar de tweede generatie die de leiding hebben over Cor Olie Recreatie. In 1964 is vader Cor begonnen met aanhangwagens en vouwwagens. In de jaren die volgde breidde het Cor Olie zich uit. Het aantal merken nieuwe caravans is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Naast LMC, Sprite caravans en Elddis, waarvan Cor Olie al jaren de dealer is voor Rotterdam en omstreken, zijn er nu ook Swift Challanger, Lunar en Sterckeman caravans aan het product gamma toegevoegd.

We hebben ook een uitgebreide webshop.

Cor Olie Recreatie
Weg en Bos 1
2661 DG Bergschenhoek (ZH) (tegen Rotterdam aan)

info@corolie.nl

Telefoon: 010-5217118
Fax: 010-5219307

Caravan Kopen Rotterdam