Weinsberg campers

Weinsberg campers 

Weinsberg is een Duits merk, ooit gestart in 1912 als carrosseriebouwer van verschillende automerken en inmiddels uitgegroeid tot een merk gericht op kampeerauto’s en caravans. Het merk Weinsberg is onderdeel van de Knaus Tabbert Groep, een belangrijke en zeer bekende fabrikant van campers en caravans in Europa. Knaus Tabbert staat voor gegarandeerde kwaliteit en goede aftersale.

De X‐Cursion Van op een VW T6.1 basis.

De nieuwe X‐Cursion is niet zomaar een voertuig. Wat hem zo bijzonder maakt? Het is een echte WEINSBERG en toch helemaal anders. Het is de eerste WEINSBERG op VW‐basis – met verbazingwekkend compacte buitenafmetingen en een volledig nieuw carrosserieconcept in het interieur.

De belangrijkste details:

  • Unieke en innovatieve indelingsoplossingen
  • Basisvoertuig VW T6.1 met 5,88 m voertuiglengte
  • Compacte buitenafmetingen en 2 meter binnenbreedte
  • Optioneel Easy‐Move‐bed
  • Draaibare badkamer en face‐2‐face zitgroep in de 500 LT
  • Volwaardige garage achterin en multifunctionele T‐ruimte in de 500 MQ
  • Ook als EDITION [PEPPER] verkrijgbaar

De X-Cursion Van highlights

De twee indelingen hebben elk een speciale functie:

De 500 MQ combineert een volledig in hoogte verstelbare douche in de Flex badkamer, een ruim dwarsbed en een garage achterin. De highlight in de 500 LT is de uitnodigende vaste, face‐to‐face zitgroep met plaats voor maximaal 6 personen met instap aan de achterzijde. Kortom, de X‐Cursion Van laat zien hoe het comfort van een groot voertuig weet te overtuigen met nieuwe compacte afmetingen.

 

CARACOMPACT EDITION [PEPPER]

verkrijgbaar vanaf 77.467,00 €
Ons aktiemodel de Weinsberg Caracompact Pepper zit boordevol standaard opties zoals een Thule luifel, Oyster schotelantenne, tv, navigatie, achteruitrijcamera en nog veel meer!
Uw voordeel is wel € 18.534,–!
 
De Caracompact Pepper heeft is verkrijgbaar in 2 indelingen:
Een indeling met 2 enkele bedden en een indeling met een frans bed achterin.
 
Momenteel nog heel beperkt leverbaar voor 2022. 
 
 
 

CaraLoft

Het is heel eenvoudig: Wanneer u veel plaats nodig heeft – maar desondanks graag de wereld verkent. Wanneer u verre tochten plant – en toch comfortabel onderdak wilt. Wanneer u wilt kamperen – zonder burgerlijk te zijn. Dan heeft u de CaraLoft nodig. 

Waarom? Omdat wij tot in het kleinste detail over hem hebben nagedacht. Omdat hij wendbaar is, en hij u nooit in de steek laat. Omdat hij al uw kampeerdromen waar maakt, en u zich met hem overal ter wereld thuis voelt. Omdat de CaraLoft gewoon uw camper is.

de vernieuwde Carloft heeft meer stahoogte dan zijn concurrenten waardoor er meer ruimtegevoel is en deze camper ook geschikt is voor mensen die iets langer zijn.

Wij krijgen nog 1 Caraloft 650 MEG met automaat binnen voor 2022.

 

CaraSuite

Een hotelkamer met veel ruimte.

Ontdek de CaraSuite, onze geniale halfintegraal met hefbed! Onder zijn dynamische overkapping biedt hij het slaapcomfort van een volwaardig 4‐persoonsmodel en het reiscomfort van een halfintegraal. Dankzij het extra hefbed is de CaraSuite de perfecte begeleider voor alle gezinnen, campingvrienden en 2+2‐campers, die niet van plaats en uitrusting willen afzien.

Wij krijgen later in het seizoen 2022 nog 1 Carasuite 650 MF binnen. 

Camper huren

Mocht u het kamperen met een camper eerst eens uit willen proberen dan kunt u bij ons ook een camper huren!

Premium Ghostwriter