Elddis caravans 2022

Elddis biedt u een serie caravans die uniek zijn. Allereerst natuurlijk door de SoLiD constructie, maar verder door de eigentijdse uitstraling. Een Elddis blijft een aparte verschijning, waar u ook gaat onderscheidt u zich. Alle interieurs van de Avanté tot de Crusader zijn doordacht ontwikkeld. Zeer veel bewegingsruimte en natuurlijk comfort.

De prachtige ruime badkamers bieden u zeer veel comfort, wat een verrijking van uw vakantie betekent. Het gebruik van toilet, omkleden, zelfs zo nodig een douche nemen behoort tot de mogelijkheden. U bent immers self-supporting!! Een luxe waaraan je in andere caravans niet één-twee-drie  zult denken.  Elddis maakt caravans voor echte caravanners.  Een caravan kunt u pas echt beoordelen als u voor langere tijd op vakantie gaat. Dan zijn comfort, bewegingsruimte en hygiëne een absolute must.

Avanté

De Avanté 2022. 
De Avanté serie is de meest populaire serie van Elddis. Lichtgewicht ondanks alle standaard opties met unieke indelingen. Voor 2022 een nieuwe houtkleur voor het interieur. De Avante is standaard uitgevoerd met een panoramic SkyScape dakraam in de ronding van het front, ATC remcorrigeer- systeem en Whale underfloor kachel / boiler met touchscreen bediening.

Elddis Avanté serie: modern, lichtgewicht en uiterst compleet.

Avanté 454 een caravan met een royale hoekzit en een eilandbed in de breedte.
Gecombineerde douche / toiletruimte.

Avanté 550 heeft een uitschuifbaar eilandbed in de lengte, douche en toiletruimte bevinden zich in het midden van de caravan.

Avanté 554 heeft een uitschuifbaar eilandbed in de breedte, douche en toiletruimte bevinden zich aan de achterzijde van de caravan.

Affinity

De Affinity 2022. 
De Affinity serie omvat 4 modellen. Deze zeer populaire luxere serie kenmerkt zich door een hoger specificatie niveau. Het grote onderscheid zit voornamelijk in het Alde verwarming en warmwater systeem. De caravan warmt als het ware geheel op zonder enig geluid, door radiatoren. Behaaglijk en zeer comfortabel. Het interieur is uitgevoerd in een prachtige walnut houtkleur gecombineerd met lichtere accenten. Overdag geeft het grote langwerpige dakraam een mooie lichtinval. ’s Avonds zorgt de sfeervolle LED verlichting voor een gezellige ambiance.

Affinity serie –  Super de luxe en ongeëvenaard!!

Affinity 520, de ideale reiscaravan totale lengte van slechts 660 cm. Lange loungebanken en een ruime toilet/omkleed/doucheruimte.

Affinity 550 heeft een uitschuifbaar eilandbed in de lengterichting, douche- en toiletruimte bevinden zich in het midden.

Affinity 554 heeft een uitschuifbaar eilandbed in de breedte, douche- en toiletruimte bevinden zich aan de achterzijde van de caravan.

Affinity 574, indeling met aparte bedden achterin, douche en toilet bevinden zich in het midden.

Crusader

De Crusader 2022.
Het top segment van Elddis caravans.
Het interieur is uitgevoerd in een nieuwe lichte houtkleur, een lang dakraam, softclose laden en -kastdeuren en een dakventilator. Alde verwarming met design badkamer radiator, keukenwand afwerking in acrylaat. Werkelijk alles straalt luxe uit. De buitenzijde kenmerkt zich door een unieke beige metallic kleur met nieuwe graphics.

Crusader serie echt onderscheidend in het topsegment.

Aurora heeft een uitschuifbaar eilandbed in de lengterichting, douche- en toiletruimte bevinden zich in het midden.

Mistral heeft een uitschuifbaar eilandbed in de breedte, douche- en toiletruimte bevinden zich aan de achterzijde van de caravan.

Buccaneer Cruiser

Buccaneer 2022
Alleen leverbaar op bestelling in twin axle uitvoering.
Verder standaard voorzien van E&P levelsysteem (6 punts) en het Alde verwarmingssysteem met vloerverwarming, zonnepaneel en ATC. De Buccaneer wordt geleverd in 2,5 m breedte. Het interieur is uitgevoerd in een luxe walnut houtkleur met licht accenten.

Voor een Elddis caravans komt u naar Cor Olie in Bergschenhoek onder de rook van Rotterdam.

Premium Ghostwriter