Knaus Buscampers

Compact, wendbaar en enorm flexibel: Dat zijn de KNAUS buscampers! Van de BOXSTAR, BOXLIFE tot aan de BOXDRIVE vindt u bij ons talrijke modellen met nog meer plattegronden en vele verschillende opties, waardoor uw vakantie iets heel bijzonders wordt. Het geniale aan deze buscampers: dankzij de doordachte indelingen met grote laadruimte zijn ze bij uitstek geschikt als alledaags voertuig. Dat is vrijheid die beweegt!

______________________________________________________________________________________________________________

Knaus Boxstar 60 years editie

Knaus Boxstar 60 years editie

Speciaal voor het 60 jarig bestaan heeft Knaus de Boxstar 60 years editie ontwikkeld. Een Knaus Boxstar in een speciale lakkleur met zwarte accenten. Dit aktiemodel is heel compleet uitgerust met o.a. 140 pk, 3.500 kg. chassis, aluminium velgen, navigatie, camera, speciale verlichting, luifel en nog veel meer.

De 60 years editie is leverbaar in de compacte Knaus Boxstar 540 Road, de Knaus 600 Street en de royale Knaus 630 Freeway.

______________________________________________________________________________________________________________

De Knaus Boxlife

De Knaus Boxlife is het variabele ruimtewonder van Knaus. Het in verschillende hoogtes verstelbare hefbed achterin deze buscamper biedt vele mogelijkheden. Het is in verschilende hoogtes verstelbaar. Handig als je onderweg de fietsen binnen wilt stallen en je gewoon het bed kan blijven gebruiken. Ook is er een mogelijkheid om een extra slaapplaats onder het hefbed te bestellen. Zo is deze buscamper ineens geschikt voor 4 personen!
De Boxlife is standaard voorzien van een dieselkachel wat voor extra vrijheid onderweg zorgt en is verkrijgbaar in verschillend indelingen van de compacte 540 tot de ruime 630 en kan helemaal naar wens geconfigureerd worden.

Premium Ghostwriter