Sprite Caravans

Sprite caravans

Sprite caravans zijn afkomstig uit de fabrieken van Engelands grootste producent van toercaravans: Swift Group Limited. Bij het vervaardigen van Sprite caravans worden de beste materialen en de modernste productiemethoden gebruikt en staat veiligheid voorop. Alle Sprite caravans voldoen dan ook aan de strenge Europese veiligheidsnormen en worden uitvoerig getest voordat ze in productie gaan.
Een Sprite caravan is een moderne, maar tijdloze verschijning die door de jaren heen zijn waarde onmiskenbaar aantoont en ook behoudt. Een hele geruststelling bij uw beslissing.

Over de levensduur van uw Sprite Alpine Sport hoeft u niet in te zitten: de hele caravanconstructie is gemaakt volgens de Smart++ opbouw methode. De caravan is voorzien van een polyester front, achterzijde, dak en zijwanden. Ook de vloer van de caravan is geconstrueerd met een polyester bodemplaat. Hierdoor krijgt vocht geen kans op uw prachtige nieuwe bezit. Sprite geeft dan ook een garantie van 10 jaar op vochtinwerking (mits voldaan aan de voorwaarden).

Sprite caravans staan bekend om hun rijke standaard uitrusting en het geweldige zit- en slaapcomfort. Alle Sprites zijn voorzien van top kwaliteit kussens met binnenvering (extra dik), op lattenbodems. Zo kan men van het zitgedeelte in een handomdraai een comfortabel bed maken. De vaste bedden zijn voorzien van Duvalay traagschuim matrassen zodat u op vakantie ook echt uitrust!

Sprite caravans heeft een uitgebreide range caravans bestaande uit de types: Sprite Alpine Sport, Sprite Mondial, Sprite Cruzer en de Sprite Basecamp. Deze types zijn ieder ook weer in verschillende indelingen verkrijgbaar.

Sprite Alpine Sport

De Sprite Alpine Sport biedt al jaren veel vakantieplezier met een uitgekiende standaarduitrusting, waartoe onder andere een 110 liter koelkast, een 3 pits gasstel, warm water via de 5 liter Truma boiler, kussens met binnenvering en koudschuimmatrassen op de vaste bedden behoren.
Dit seizoen is de Alpine Sport geheel vernieuwd met een nieuw buitendesign en nieuw interieur.
Uiteraard blijft uw Alpine Sport garant staan voor vele zorgeloze vakanties met de Smart ++ caravanconstructie, de klasse 3 voor verwarming en isolatie en de vele veiligheidsvoorzieningen.

Vakantieplezier en design. Dat is de nieuwe Sprite Alpine Sport!

Sprite Mondial SE

Mooi, modern en rijk uitgerust

De Mondial-serie bestaat uit vier indelingen, een compacte tweepersoons caravan met een zeer ruime badkamer, een model met groot tweepersoons bed, één met twee enkele bedden en het topmodel, de Mondial 495 SE, met een groot tweepersoons bed en daarachter een grote toiletruimte.
Sprite geeft ook op de Mondial tot 10 jaar garantie op vochtinwerking.

De Sprite Mondial is Quality with Style!

Sprite Cruzer SR

De topserie van Sprite

Na het grote succes van de Cruzer 635 SR doet dit seizoen een nieuwe indeling zijn intrede: de Cruzer 550 SR, een kortere variant op deze topper.

De Cruzer 550 SR is even breed als de Cruzer 635 SR, waardoor het ruimtegevoel niet veranderd. Slaap- en toiletcomfort veranderen evenmin vanwege het grote bed en ruime badkamer. Ook deze indeling is voorzien van de grote 132 liter koelkast op ooghoogte.

De Sprite Cruzer geeft nog immer de trend aan, niet alleen met het design, maar ook met een uitrusting waar men U tegen zegt. Wat dacht u van een luxe ovencombinatie, een magnetron, een Truma Combi-unit voor warm water en verwarming, een radio met bluetooth en het Swift Command systeem? Met dit laatste kunt u bijna alle apparatuur in uw caravan bedienen via de Swift Command App op uw mobiele telefoon.

Tevens zijn alle Sprite Cruzers voorzien van een luxe badkamer met douchemogelijkheid. Dit alles brengt de standaarduitrusting op een nog hoger plan.

Met trots kunnen we stellen: de Sprite Cruzer SR is een van de meest volledig uitgeruste caravans die er te koop zijn.

Met trots kunnen we stellen: De Sprite Cruzer SR is een van de meest volledig uitgeruste caravans die er te koop zijn.

Sprite Basecamp: Helemaal jouw stijl!

De Sprite Basecamp: een caravan met een eigentijdse uitstraling. De nieuwe aerodynamische daklijn, ruige spoilers en het sportieve buitendesign geven het al aan: dit is een caravan voor de avonturier.

De caravan heeft de ruime toegangsdeur aan de achterzijde, waardoor het gemakkelijk is om bijvoorbeeld fietsen of surfplanken mee nemen. Deze kunnen worden vastgezet aan de beugels tussen de opklapbare voorbanken. Het robuuste en functionele interieur sluit naadloos aan bij het avontuurlijke buitendesign. Dankzij de polyester buitenzijde kan de Basecamp tegen een stootje.

De Basecamp is gemaakt voor de caravanner die iets ander wil, zonder concessies te doen aan comfort. De uitrusting is ruim en de zitbanken zijn comfortabel. De AirWave kussenopmaak geeft een slank silhouet aan de zitkussens, terwijl het tevens zorgt voor de juiste combinatie van steun en demping. Wanneer de kussens zijn omgedraaid om het bed te maken, geeft de unieke AirWave constructie u het gevoel en het comfort van een matrastopper.

Sprite Brochure 2022

Prijslijst Sprite 2022

Premium Ghostwriter