Bezoek onze webshop met een groot assortimentWebshop

Weinsberg campers

Weinsberg campers 2018

 Nieuw in ons assortiment: Weinsberg campers!

   

Weinsberg is een Duits merk, ooit gestart in 1912 als carrosseriebouwer van verschillende automerken en inmiddels uitgegroeid tot een merk gericht op kampeerauto’s en caravans. Het merk Weinsberg is onderdeel van de Knaus Tabbert Groep, een belangrijke en zeer bekende fabrikant van campers en caravans in Europa. Knaus Tabbert staat voor gegarandeerde kwaliteit en goede aftersale.

Wij hebben verschillende modellen Weinsberg campers in onze showroom staan waaronder de actiemodellen:

Weinsberg Pepper, boordevol standaard opties!
Weinsberg Carabus Fire

 

Download brochure

edition[pepper]

Onze CaraCompact is een echt succesmodel. Met compacte maten combineert hij reislust met comfort en maakt een kampeervakantie tot een reis vol belevenissen.

Afbeeldingsresultaat voor weinsberg pepper

Nu voegen we er nog iets aan toe – en peppen de CaraCompact flink op: als extrascherp speciaal model EDITION [PEPPER] rolt hij naar uw dealers en biedt vele vurige extra’s met een exclusief prijsvoordeel van ca. 13.000 euro!

Verheug je op het efficiënte Peugeot‐chassis met 130 pk, de comfortabele tempomaat met cruise control, het high‐end entertainment‐ en multimediapakket en vele, vele andere spannende ingrediënten tegen een ongelooflijk hete prijs. Als dat niet lekker is!

Carabus fire edition

Of het nu gaat om doolhofachtige steegjes in de binnenstad of om uitgestrekte strandpromenades: Uw nieuwe CaraBus brengt u heel gemakkelijk overal heen waartoe uw vakantiehart zich aangetrokken voelt. Daarbij biedt hij meer plaats, dan men hem zo met zijn slanke bouwaard zou toevertrouwen.

Zijn geheim: Door de uitbreiding van het dak neemt de ruimte in hoogte toe en kan zo perfect gebruikt worden voor extra kasten en een extra bed. Zo blijft de CaraBus behendig en gelijktijdig ruim, zelfs wanneer u samen met nog drie vrienden onderweg bent. Met de fire edition bespaart u tot 8.400 euroAfbeeldingsresultaat voor carabus fire

Caraloft

Het is heel eenvoudig: Wanneer u veel plaats nodig heeft – maar desondanks graag de wereld verkent. Wanneer u verre tochten plant – en toch comfortabel onderdak wilt. Wanneer u wilt kamperen – zonder burgerlijk te zijn. Dan heeft u de CaraLoft nodig.

Waarom? Omdat wij tot in het kleinste detail over hem hebben nagedacht. Omdat hij wendbaar is, en hij u nooit in de steek laat. Omdat hij al uw kampeerdromen waar maakt, en u zich met hem overal ter wereld thuis voelt. Omdat de CaraLoft gewoon uw camper is.

Afbeeldingsresultaat voor weinsberg caraloft

Camper huren

Mocht u het kamperen met een camper eerst eens uit willen proberen dan kunt u bij ons ook een camper huren!