Elddis caravans

Elddis biedt u een serie caravans die uniek zijn. Allereerst natuurlijk door de SoLiD constructie, maar verder door de eigentijdse uitstraling. Een Elddis blijft een aparte verschijning, waar u ook gaat onderscheidt u zich. Alle interieurs van de Avanté tot de Crusader zijn doordacht ontwikkeld. Zeer veel bewegingsruimte en natuurlijk comfort.

De prachtige ruime badkamers bieden u zeer veel comfort, wat een verrijking van uw vakantie betekent. Het gebruik van toilet, omkleden, zelfs zo nodig een douche nemen bestaat tot de mogelijkheden. U bent immers self-supporting!! Een luxe waaraan je in andere caravans niet één-twee-drie  zult denken.  Elddis  maakt  caravans  voor  echte  caravanners .  Een  caravan  kunt  u  pas echt beoordelen  als  u  voor  langere  tijd  op  vakantie  gaat.  Dan  zijn comfort, bewegingsruimte en hygiëne een absolute must.

Avanté

De Avanté 2020. 

Deze serie wordt geleverd in drie uitvoeringen. 

Nieuw is de Avanté 454. Een korte vastbed caravan met een in en uitschuifbaar eilandbed in de breedte en een hoekbank. De Avanté is standaard uitgevoerd met een panoramic SkyScape dakraam in de ronding van het front, ATC remcorrigeer systeem, Whale underfloor kachel en boiler. Het interieur van de Avanté serie is uitgevoerd in een moderne lichte houtkleur.

De Elddis Avanté 2019 is leverbaar in vier indelingen: de Elddis Avanté 454,  de Elddis Avanté 550, de Elddis Avanté 554 en de Elddis Avanté 574.

De bedden en kussens zijn uitgevoerd in een lichtgewicht en comfortabele OZIO High-Performance constructie. Nieuwe bekleding en de lichte houtkleur zorgen voor een frisse en moderne ambiance.

De kachel en boiler zijn zeer eenvoudig te bedienen met het centrale touchscreen control panel bij de deur.

Affinity

Afbeeldingsresultaat voor Elddis affinity

De Elddis Affinity 2020 is leverbaar in 4 indelingen: de Affinity 462, de Affinity 550, de Affintiy 554 en de Affinity 574. Het interieur heeft een prachtige Walnut houtkleur en de lichtinval door het nieuwe grote ‘Stargazer’ dakraam is enorm.

Het lange dakraam (140x45cm) loopt vanaf het Sky Scape bovenraam door. Het geheel is afgewerkt met rondom LED spots, zeer sfeervol !

Verlichting in de disselkast en vloer indicatie en sfeerverlichting maken de Affinity serie nog luxueuzer.

De bekleding is uitgevoerd in een gemakkelijk te reinigen ‘Aquaclean’ stof. De kussens en bedden zijn in OZIO High-Performance constructie. Het Alde 24-uur multi-programmeerbaar, centraal en heetwater systeem is verbeterd en werkt op gas en 230V.

Crusader

De Crusader serie is het top segment van Elddis. De buitenzijde is uitgevoerd in een beige metallic kleur met vernieuwde striping.

De Elddis Crusader is leverbaar in 1 indeling: de Elddis Crusader Mistral. De Crusader Mistral is voorzien van twee loungebanken en een ruim slaapvertrek met een vrijstaand eilandbed.

Met een handbeweging schuift u het eilandbed in en uit. Hierdoor beschikt u overdag over meer bewegingsruimte. Alle denkbare accessoires zijn in de Crusader ingebouwd met luxe indirecte verlichtingspots en accent verlichtingen. De bekleding is uitgevoerd in een nieuwe ‘Aquaclean’ stof. De kussens en bedden zijn in OZIO High-Performance constructie.

De verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door de Alde unit 24 hr programmeerbaar. De verblinding en horren van de ramen zijn in een plissé uitvoering. De badkamer is voorzien van nieuwe accessoires. Verder vindt u standaard in de Crusader serie: ATC trailcontrol, schokdempers, AKS 3004, ruimte alarm, nieuwe Teleco TV antenne, exterieur gas- en sat. aansluiting, acrylaat wandafwerking in de keuken, vloer indicatie en sfeer verlichting, een extra service luik en zelfs een verlichting unit bij de wateraansluiting ontbreekt niet!

Buccaneer Cruiser

De Buccaneer Cruiser twin axle tourcaravan. Deze twin axle tourcaravan is voor de luxe kampeerder die graag ruimte heeft. Standaard is deze dubbel asser caravan voorzien van een E&P Levelsysteem, Alde verwarming en vloerverwarming, zonnepaneel, oven, grill en nog veel meer.

Voor een Elddis caravans komt u naar Cor Olie in Bergschenhoek onder de rook van Rotterdam.