Bezoek onze webshop met een groot assortimentWebshop

Knaus campers 2019

Buscamper, halfintegraal of integraal camper? Bij KNAUS vindt u voor elke wens het passende voertuig. Van compacte van tot aan grote liner: uit vele modellen, nog meer indelingsvarianten en vele uitrustingsopties kunt u uw geheel eigen droomcamper kiezen. Dat is vrijheid, die beweegt en een campervakantie zoals u die zich altijd al heeft gewenst.

Half integraal campers

Knaus heeft een uitgebreide collectie semi integraal campers.

KNAUS VAN TI

De KNAUS VAN TI is groot genoeg voor dat echte campergevoel, maar compact genoeg voor bochtige kustwegen. Door de dynamische uitstraling van het model zijn alle blikken op hem gericht. De liefde voor detail ziet u van binnen en van buiten terug in de prachtige rondingen en talrijke toepassingen van de mooiste lederoptiek. Eén van de weinige uitblinkers van minder dan 3,5 ton; en dat met een ruim laadgewicht en een buitenmaat van slechts 2,20 m breed.

Knaus VAN TI 650 MEG Platinum Selection
Knaus heeft voor de Van Ti ook een aktiemodel ontwikkeld: de Platinum Selection. De Knaus VAN TI Platinum Selection  is uitgerust met heel veel extra opties en komt tevens met heel veel prijsvoordeel. Bij ons in de showroom vindt u het aktiemodel Knaus Van ti 650 MEG.
Deze compacte camper heeft een FIAT motor en is voorzien van draaibare stoelen, een tv, een thule luifel, aluminium velgen en nog veel meer.

KNAUS L!VE TI Selection

Roadtrip of spontaan uitstapje tijdens het weekend: Met de L!VE TI beleeft u dynamisch design, topkwaliteit en een unieke prijs‐kwaliteitverhouding, die grenzen verlegt.

Speciaal voor de Nederlandse markt is de Knaus Live Ti Selection ontwikkeld. Boordevol extra’s zoals een dakairco, cabineairco, navigatie, Thule luifel, alu-velgen, draaibare stoelen en nog veel meer. Dit alles met veel prijsvoordeel.
De Knaus Live TI selection is in twee uitvoerigen leverbaar: met 2 enkele bedden of 1 tweepersoonsbed.

Knaus Live TI

De Knaus Live TI

Knaus Live Wave

De Knaus Live Wave combineert de rijdynamiek van een halfintegraal met de ruimte van een alkoof. De Live Wave is standaard voorzien van een hefbed. Zo  tovert u in een handomdraai een 2 persoonsbed tevoorschijn,

    

Knaus Sky Wave

Eee vorm tegen de norm! De SKY WAVE is duidelijk aerodynamischer dan vergelijkbare modellen, duidelijk geluidsarmer tijdens het rijden en ook zeldzamer bij het tankstation. Zijn geheim is heel duidelijk: de golfvormige dakopbouw zorgt voor minder luchtweerstand – en desondanks voor net zoveel vrijheid als een alkoof.

  • golfvormig dakprofiel
  • duurzaam GFK‐dak en ‐ondervloer
  • handige Servicebox
  • beschermend Pro.tec‐frame
De Knaus Sky Wave is standaard voorzien van het grootse hefbed in zijn klasse en is door zijn afmeting en het comfortabele matras een volwaardig 2-persoonsbed. Dicht verlicht de onderkant ‘s-avonds de zithoek. Door het luxe mechanisme heeft de Knaus Sky Wave overal een sta hoogte van meer dan 1.90 m! De Knaus Sky Wave 650 MF heeft achterin een frans bed zodat deze camper voldoende slaapplaatsen heeft voor een gezin met kinderen of voor als de kleinkinderen komen logeren.

De Knaus Sky Wave 650 MF is uitgerust met een ruime keuken. De keukenkast is voorzien van handige uittrekbare draadmanden.
Ook de badruimte is ruim en handig ingedeeld. De doucheruimte kan doormiddel van een magnetisch systeem afgescheiden worden van het toilet zodat dit niet nat wordt.

De kasten in de Knaus Sky Wave zijn voorzien van het soft close systeem en in deze camper is veel bergruimte.

De Knaus Sky Wave 650 MF is bij ons in de showroom te bewonderen.

nu vanaf 74.335,00 €