Bezoek onze webshop met een groot assortimentWebshop

Knaus campers 2019

KNAUS CAMPERS

Buscamper, halfintegraal of integraal camper? Bij KNAUS vindt u voor elke wens het passende voertuig. Van compacte van tot aan grote liner: uit vele modellen, nog meer indelingsvarianten en vele uitrustingsopties kunt u uw geheel eigen droomcamper kiezen. Dat is vrijheid, die beweegt en een campervakantie zoals u die zich altijd al heeft gewenst.

Half integraal campers

Knaus heeft een uitgebreide collectie semi integraal campers.

KNAUS VAN TI

De KNAUS VAN TI is groot genoeg voor dat echte campergevoel, maar compact genoeg voor bochtige kustwegen. Door de dynamische uitstraling van het model zijn alle blikken op hem gericht. De liefde voor detail ziet u van binnen en van buiten terug in de prachtige rondingen en talrijke toepassingen van de mooiste lederoptiek. Eén van de weinige uitblinkers van minder dan 3,5 ton; en dat met een ruim laadgewicht en een buitenmaat van slechts 2,20 m breed.

Knaus VAN TI 650 MEG Platinum Selection
Knaus heeft voor de Van Ti ook een aktiemodel ontwikkeld: de Platinum Selection. De Knaus VAN TI Platinum Selection  is uitgerust met heel veel extra opties en komt tevens met heel veel prijsvoordeel. Bij ons in de showroom vindt u het aktiemodel Knaus Van ti 650 MEG.
Deze compacte camper heeft een FIAT motor en is voorzien van draaibare stoelen, een tv, een thule luifel, aluminium velgen en nog veel meer.

KNAUS L!VE TI Selection

Roadtrip of spontaan uitstapje tijdens het weekend: Met de L!VE TI beleeft u dynamisch design, topkwaliteit en een unieke prijs‐kwaliteitverhouding, die grenzen verlegt.

Speciaal voor de Nederlandse markt is de Knaus Live Ti Selection ontwikkeld. Boordevol extra’s zoals een dakairco, cabineairco, navigatie, Thule luifel, alu-velgen, draaibare stoelen en nog veel meer. Dit alles met veel prijsvoordeel.
De Knaus Live TI selection is in twee uitvoerigen leverbaar: met 2 enkele bedden of 1 tweepersoonsbed.

 

Knaus Live TI

De Knaus Live TI

Knaus Live Wave

De Knaus Live Wave combineert de rijdynamiek van een halfintegraal met de ruimte van een alkoof. De Live Wave is standaard voorzien van een hefbed. Zo  tovert u in een handomdraai een 2 persoonsbed tevoorschijn,

    

Knaus Sky Wave

 

KNAUS Buscamper

Compact, wendbaar en enorm flexibel: Dat zijn de KNAUS buscampers! Van de BOXSTAR tot aan de BOXDRIVE vindt u bij ons talrijke modellen met nog meer plattegronden en vele verschillende opties, waardoor uw vakantie iets heel bijzonders wordt. Het geniale aan onze buscampers: dankzij de doordachte indelingen met grote laadruimte en de eenvoudige handling zijn ze bij uitstek geschikt als alledaags voertuig. Dat is vrijheid die beweegt!