Bezoek onze webshop met een groot assortimentWebshop

LMC caravans 2018

LMC , een caravan uit het topsegment,  moet worden genoemd in combinatie met het woord Munsterland. LMC biedt een zeer sportieve compleet uitgevoerde caravan voorzien van onder andere uitstekend bed en zitcomfort. Verder zijn alle LMC’s zeer compleet uitgevoerd en voorzien van veel innovatieve accesoires.  De prijs kwaliteit verhouding van een LMC is dan ook zeer goed. Standaard zijn alle LMC caravans uitgevoerd met het LLT systeem (Long Life Technologie).

Long Life Technologie, duurzaamheid, veiligheid en weersbestendigheid 

Schade door binnendringend vocht en hagel behoren tot het grootste gevaar voor uw vrijetijdsvoertuig. De gevolgen zijn vervelende reparaties en een verstoorde vakantievreugde. Echter juist de duurzaamheid en zorgeloosheid zouden bij de keus van uw droom caravan of camper een belangrijke plaats moeten innemen. Om deze reden heeft LMC de Long Life Technologie ontwikkeld, die u vooral één ding biedt: een lang voertuigleven en een belangrijke bescherming, die u in een vergelijkbare vorm bij geen andere fabrikant kunt vinden – de 12 jaar opbouwwaterdichtheidsgarantie*.

Scharnierende zitkussens
NIEUW VOOR MODELJAAR 2018: In de LMC Vivo, Musica en Maestro worden de zitkussens van de banken voorzien van een scharnierconstructie. Daardoor is de bergruimte daaronder nóg gemakkelijker bereikbaar.

In onze showroom vindt u een uitgebreid aanbod van de meest populaire modellen van LMC caravans in diverse uitvoeringen en stofferingen.

Momenteel verkopen wij de showroommodellen 2018 om plaats te maken voor de 2019 modellen! Met extra scherpe aanbiedingen!
Uit voorraad leverbaar, dus nog deze zomer met uw nieuwe caravan op vakantie!

De LMC Style

De Style is veel meer dan slechts een instapmodel. Met zijn overtuigende ruimteconcepten biedt deze serie de perfecte combinatie van stijl, comfort en praktische ideeën. Hier worden caravanfans tot herhalingsaankopen aangezet.
Bij ons in de showroom hebben wij verschillende Style modellen 2018 staan, extra voordelig en snel te leveren!
Bijvoorbeeld de LMC Style 410D, een compacte caravan met veel bergruimte en de LMC Style 460D met een grote rondzit waar een groot bed van gemaakt kan worden en de LMC Style 490K, de kinderkamer indeling met een vast 2-persoonsbed, een middenzit en een stapelbed.

 
                            

 

De LMC Musica

In de Musica combineren premium comfort en elegantie harmonisch met elkaar. Daarmee staat hij als een hoogwaardige reisgenoot helemaal boven in de hitlijst.

Bij het betreden van de Musica zie je gelijk dat het interieur van deze caravan een totaal nieuw design heeft, pure ambiance, royaal en veel licht. Veel helderder en vriendelijker is de Musica geworden. Op het eerste gezicht zijn duidelijk de sterke punten te zien zoals de vernieude kastkleppen.  Achter deze edele optiek met echt lederen applicaties aan de dak-kastkleppen verbergt zich de complete kwaliteit van 60 jaar caravans met passie bouwen.

 

   

In onze showroom staat het laatste showroommodel 2018 van de LMC Musica 480E. Een zeer ruime caravan met 2 enkele bedden waar u doormiddel van een lattenbodem één groot bed van kunt maken.

Voor LMC caravans 2018 moet u bij Cor Olie zijn in Bergschenhoek onder de rook van Rotterdam.

Download folder