Bezoek onze webshop met een groot assortimentWebshop

Sprite Caravans 2019

Download folder


SPRITE CARAVANS 2019

Sprite caravans zijn afkomstig uit de fabieken van Engelands grootste producent van toercaravans: Swift Group Limited. Bij het vervaardigen van Sprite caravans worden de beste materialen en de modernste productiemethoden gebruikt en staat veiligheid voorop. Alle Sprite caravans voldoen dan ook aan de strenge Europese veiligheidsnormen en worden ze uitvoerig getest voordat ze in produktie gaan.
Een Sprite caravan is een moderne, maar tijdloze verschijning die door de jaren heen zijn waarde onmiskenbaar aantoont en ook behoudt. Een hele geruststelling bij uw beslissing.

Over de levensduur van uw Sprite Alpine Sport hoeft u niet in te zitten: de hele caravanconstructie is gemaakt volgens de Smart++ opbouw methode. De caravan is voorzien van een polyester front, achterzijde, dak en zijwanden. Ook de vloer van de caravan is geconstrueerd met een polyester bodemplaat. Hierdoor krijgt vocht geen kans op uw prachtige nieuwe bezit. Sprite geeft dan ook een garantie van 10 jaar op vochtinwerking (mits voldaan aan de voorwaarden).

Sprite caravans staan bekend om hun rijke standaard uitrusting en het geweldige zit- en slaapcomfort. Alle Sprites zijn voorzien van top kwaliteit kussens met binnenvering (extra dik), op lattenbodems. Zo kan men van het zitgedeelte in een handomdraai een comfortabel bed maken. De vaste bedden zijn voorzien van Duvalay traagschuim matrassen.

Sprite Alpine Sport

De Sprite Alpine Sport biedt al jaren veel vakantieplezier met een uitgekiende standaarduitrusting, waartoe onder andere een 110 liter koelkast, een 3 pits gasstel, warm water via de 5 liter Truma boiler, kussens met binnenvering en koudschuimmatrassen op de vaste bedden behoren.
Dit seizoen is de Alpine Sport geheel vernieuwd met een nieuw buitendesign en nieuw interieur.
Uiteraard blijft uw Alpine Sport garant staan voor vele zorgeloze vakanties met de Smart ++ caravanconstructie, de klasse 3 voor verwarming en isolatie en de vele veiligheidsvoorzieningen.

Vakantieplezier en design. Dat is de nieuwe Sprite Alpine Sport!

     

Sprite Mondial SE

Mooi, modern en rijk uitgerust, dat is de nieuwe Sprite Mondial! Van buiten, maar ook binnenin, is het succesnummer van afgelopen seizoen volledig vernieuwd.
Niet alleen uiterlijkheden, maar ook comfort en luxe zijn aangepakt met een prachtige ruime keuken met ovencombinatie, elektrische verwarming en voor de gezellige muziekavonden zorgt de nieuwe radio met bluetooth aansluiting voor al uw favoriete muziek.
Wat niet veranderd is, is de kwaliteit met het beproefde Smart ++ constructiesysteem, de klasse 3 voor verwarming en isolatie en de vele veiligheidsvoorzieningen.
Sprite geeft ook op de Mondial tot 10 jaar garantie op vochtinwerking.

         

De Sprite Mondial is Quality with Style!

    

 

Sprite Cruzer SR

De topserie van Sprite.

De Sprite Cruzer geeft nog immer de trend aan, niet alleen met het design, maar ook met een uitrusting waar men U tegen zegt.
Voor het seizoen 2019 heeft de Sprite Cruzer weer een aantal noviteiten. Een nieuw front en vele interieur aanpassingen. Opvallend is het panoramische dakraam met het nieuwe kunststof kader.
Een Truma Combi-unit voor warm water en verwarming, een radio met bluetooth en het Swift Command systeem waarmee u bijna alle apparatuur in uw caravan kunt bedienen (via de Swift Command App op uw mobiele telefoon) brengen de standaarduitrusting op een nog hoger plan.

Met trots kunnen we stellen: De Sprite Cruzer SR is een van de meest volledig uitgeruste caravans die er te koop zijn.

De indelingen van de Sprite Cruzer 2019

 

Sprite Basecamp: Helemaal jouw stijl!

De Sprite Basecamp: een caravan met een eigentijdse uitstraling. De nieuwe aerodynamische daklijn, ruige spoilers en het sportieve buitendesign geven het al aan: dit is een caravan voor de avonturier.

De caravan heeft de ruime toegangsdeur aan de achterzijde, waardoor het gemakkelijk is om bijvoorbeeld fietsen of surfplanken mee nemen. Deze kunnen worden vastgezet aan de beugels tussen de opklapbare voorbanken. Het robuuste en functionele interieur sluit naadloos aan bij het avontuurlijke buitendesign. Dankzij de polyester buitenzijde kan de Basecamp tegen een stootje.

De Basecamp is gemaakt voor de caravanner die iets ander wil, zonder concessies te doen aan comfort. De uitrusting is ruim en de zitbanken zijn comfortabel. De AirWave kussenopmaak geeft een slank silhouet aan de zitkussens, terwijl het tevens zorgt voor de juiste combinatie van steun en demping. Wanneer de kussens zijn omgedraaid om het bed te maken, geeft de unieke AirWave constructie u het gevoel en het comfort van een matrastopper.Sprite caravans 2018

Sprite Alpine Sport

De Sprite Alpine Sport biedt alles wat een verwende kampeerder te wensen heeft.

Een prachtig design wat niet ten koste gaat van gebruiksgemak of comfort.

De Alpine Sport heeft kussens met binnenvering in elke zitgroep en de indelingen met een vast bed hebben daar een lattenbodem en koudschuimmatras. Er is voldoende licht en lucht via de vele spotjes en Heki dakluiken.

De keuken is ruim uitgerust met een 110 liter koelkast, een 3 pits gasstel en een groot ladeblok. Warm water via de 5 liter Truma boiler ontbreekt uiteraard niet.

De Alpine Sport heeft standaard Klasse 3 voor verwarming en isolatie, waardoor u ook op koude dagen een behaaglijk gevoel heeft. Over de levensduur van uw Sprite Alpine Sport hoeft u niet in te zitten: de hele caravanconstructie is gemaakt volgens de Smart++ opbouw methode. De caravan is voorzien van een polyester front, achterzijde, dak en zijwanden. Ook de vloer van de caravan is geconstrueerd met een polyester bodemplaat. Hierdoor krijgt vocht geen kans op uw prachtige nieuwe bezit.

Kortom: de Sprite Alpine Sport staat voor zorgeloze vakanties.

Wij hebben nog 1 Sprite Alpine Sport 420 CT uit voorraad leverbaar.

Sprite Mondial SE

De Sprite Mondial SE serie bestaat uit vier indelingen met een uitgebreide standaarduitrusting, voorzien van alle luxe om uw vakantie tot een succes te maken. Het prachtige uiterlijk van de Mondial SE geeft de caravan een chique uitstraling. Het moderne interieur krijgt veel licht door de vele ramen en dakvensters en het grote panoramische dakraam.

De Sprite Mondial verzekert u van vele jaren onbezorgd vakantieplezier door de Smart++-constructie volgens de laatste technologieën. Niet alleen de constructie in de caravan is gemaakt van kunststof (PU), ook de buitenzijde van de caravan is voorzien van een polyester front, achterzijde, dak en zijwanden. Zelfs de vloer van de caravan is geconstrueerd met een polyester bodemplaat. Hierdoor krijgt vocht nagenoeg geen kans meer op uw mooie bezit.

Sprite geeft ook op de Mondial tot 10 jaar garantie op vochtinwerking.

De Sprite Mondial is Quality with Style!

 

Sprite Cruzer SR

De topserie van Sprite.

Voor het seizoen 2018 biedt de Cruzer SR een aantal noviteiten. Het buitendesign met de prachtige voor- en achterzijde geeft bij Sprite nog immer de trend aan. Polyester front, achterzijde, dak  en zijwanden zorgen ervoor dat uw bezit lang mooi blijft.

De Cruzer SR heeft een vloer met een polyester onderplaat zodat uw caravan ook op onzichtbare plaatsen beschermd blijft. Ook bent u verzekerd van een lange levensduur door het Smart++ constructiesysteem. Hierdoor is uw nieuwe Cruzer zeer goed bestand tegen vocht.

De luxe van de Cruzer SR is nog steeds onovertroffen in de markt, met een ALKO stabilisator, lichtmetalen velgen, accubox, kussens met binnenvering, koudschuimmatrassen op de vaste bedden, lattenbodems rondom, radio/cd/mp3 speler, een luxe oven-gril combinatie, magnetron, grote 110 liter koelkast, 10 liter boiler op elektriciteit en gas en een kookstel bestaande uit 3 gaspitten en een extra elektrische kookplaat.

De Sprite Cruzer SR is hierdoor een van de meest volledig uitgeruste caravans die er te koop zijn.

Wij hebben nog 1 Sprite Cruzer 460 SR uit voorraad te leveren!

 

Sprite Basecamp: Helemaal jouw stijl!

De Sprite Basecamp: een caravan met een eigentijdse uitstraling. De nieuwe aerodynamische daklijn, ruige spoilers en het sportieve buitendesign geven het al aan: dit is een caravan voor de avonturier.

De caravan heeft de ruime toegangsdeur aan de achterzijde, waardoor het gemakkelijk is om bijvoorbeeld fietsen of surfboards mee nemen. Deze kunnen worden vastgezet aan de beugels tussen de opklapbare voorbanken. Het robuuste en functionele interieur sluit naadloos aan bij het avontuurlijke buitendesign. Dankzij de polyester buitenzijde kan de Basecamp tegen een stootje.

De Basecamp is gemaakt voor de caravanner die iets ander wil, zonder concessies te doen aan comfort. De uitrusting is ruim en de zitbanken zijn comfortabel. De AirWave kussenopmaak geeft een slank silhouet aan de zitkussens, terwijl het tevens zorgt voor de juiste combinatie van steun en demping. Wanneer de kussens zijn omgedraaid om het bed te maken, geeft de unieke AirWave constructie u het gevoel en het comfort van een matrastopper

Sportief en zonder zorgen, dankzij de beproefde Smart++-constructie. Dat is de Sprite Basecamp!