Het Duvalay slaapsysteem

De Duvalay is eind september 2014 weer in verschillende kleuren op voorraad!   En ook de losse hoezen en bijpassende kussenslopen hebben wij dan weer in verschillende kleuren binnen!

Ideaal voor de Engelse caravan met bedbanken, maar ook goed te gebruiken voor enkele bedden in caravans. Het systeem is ontwikkeld in Engeland.
Het vernuft zit hem in het traagschuim matras welke voor veel ligcomfort zorgt.  Het laagje traagschuim vult alle oneffenheden geheel uit. Daarnaast is er een dekbed geïntegreerd.

Wanneer men naar bed gaat is het een kwestie van de elastieke banden verwijderen en het opgerolde dekbed rolt zich uit en is direct klaar voor gebruik. Je kunt de rol overdag opbergen in de bedbank, maar men kan de ‘rol’ ook overdag laten liggen. Waardoor men een ideaal rugkussen heeft, wanneer men languit op de bedbank wil zitten.

Het geheel is uitritsbaar en daardoor makkelijk te wassen. Het traagschuim zelf kan men niet in de wasmachine plaatsen, want dan verliest het zijn specifieke eigenschappen. Een zijde zit aan het ondermatras bevestigd en 1 zijde is open.

Overtuig uzelf en bekijk het fimpje op Youtube:www.youtube.com/watch

Bij ons in de showroom ligt een Raskelf Duvalay in een caravan, zodat u het zelf kunt ervaren en wij leveren de Duvalay uit voorraad. Ook losse hoezen hebben wij in verschillende kleuren. Handig om altijd een verschoningsset mee te nemen.

Om de Duvalay te bewaren hebben wij ook handige opbergtassen