Elddis Crusader Mistral

De Elddis Crusader Mistral is het top segment van Elddis en valt op door zijn luxe uitstraling. Ook het bijzonder comfortabele en luxe interieur vallen direkt op bij binnenkomst.
De buitenzijde is voor 2019 uitgevoerd in een beige metallic kleur met vernieuwde striping. Doordat de ramen vlak zijn heeft deze caravan een bijzonder chique uitstraling.

De Crusader Mistral is voorzien van twee comfortabele loungebanken. Met de uittrekbare lattenbodem tussen de 2 banken maakt u snel een extra bed. In het ruime slaapvertrek staat een vrijstaand eilandbed. Door met één handbeweging het bed in en uit te schuiven beschikt u overdag over meer bewegingsruimte. Alle denkbare accessoires zijn standaard in de Crusader ingebouwd. Denk aan een oven, grill, magnetron en comfortabel douche. Ook is de Crusader voorzien van luxe indirecte verlichtingspots en accent verlichtingen. De bekleding is uitgevoerd in een nieuwe ‘Aquaclean’ stof zodat de bekleding niet snel vuil wordt.

De Elddis Crusader is voorzien van een Alde unit voor de verwarming en warmwatervoorziening. Deze is 24 uur programmeerbaar en zorgt hierdoor altijd voor een behaaglijke temperatuur.

De Crusader serie is de absolute top van Elddis.