Gebruikte camper kopen

Gebruikte camper kopen

Gebruikte camper kopen doet u uiteraard bij Cor Olie in Bergschenhoek vlakbij Rotterdam. Cor Olie is u graag van dienst bij het kopen van een betaalbare gebruikte camper. Als 1 van de grotere occasion centra van Zuid Holland kunt u bij ons altijd een geschikte gebruikte camper vinden. Mocht u op zoek zijn naar een caravan dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Behalve voor het kopen van een gebruikte camper kunt u bij Cor Olie ook terecht voor het onderhoud, reparatie en eventuele keuring.

gebruikte camper kopen

gebruikte camper kopen

Gebruikte camper kopen bij 1 van de grootste occasion centers van Rotterdam en omgeving.

Mocht u er voor kiezen om een gebruikte camper te kopen bij Cor Olie dan heeft u de absolute garantie op de beste kwaliteit, vriendelijke service en tevens jarenlange ervaring en expertise. Wij hebben campers in alle soorten en maten van diverse gewichten, verschillende maten en uiteraard ook prijsklassen. Wat ons echt onderscheid zijn niet alleen de scherpe prijzen. Ook de uitstekende service van een echte camper en caravan specialist! Mocht de camper nou toch kapot gaan dan bent u verzekerd van reparatie.

Zoekopdracht gebruikte camper kopen

Wij kunnen tevens voor u op zoek naar een gebruikte camper. Mochten wij op het moment niet de juiste camper voor u hebben staan, dan kunt u ons ook opdracht geven op zoek te gaan naar de voor u ideale camper. De ervaren en enthousiaste medewerkers van Cor Olie geven u uiteraard graag het beste advies. Wij zorgen dus door onze inkoopbemiddeling voor de beste prijs, dat is het voordeel van tientallen jaren ervaring.

Heeft u een camper of caravan in te ruilen?  Dat is geen enkel probleem, wij geven altijd een realistische inruilprijs voor uw huidige camper of caravan.

Bekijk hier onze huidige voorraad van gebruikte campers en caravans.