Een camper huren

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om met een camper op vakantie te gaan? Wij hebben verschillende campers in de verhuur. Voor enkele campers hebben wij voor dit seizoen nog wat plekken vrij.

H2 Caratour 600 DQ

Onze kleinste huurcamper is de caratour 600 DQ. Een bed achterin, een middenkeuken, een ruimte voorzien van douche en toilet en een gezellige zit waar een klein 1-persoonsbed van gemaakt kan worden. Verder is deze buscampers voorzien van fietsendrager, luifel, navigatie en achteruitrijcamera.

H4 Weinsberg Caracompact Pepper

huurcamper Caracompact Pepper met schotel en tv

Onze Weinsberg Caracompact Pepper 600 MEG is de ideale camper voor 2 personen. Twee 1-persoonbedden waar doormiddel van een uittrekbare lattenbodem een 2-persoonsbed van gemaakt kan worden.

Heel compleet met luifel, achteruitrijcamera navigatie, fietsendrager en zelfs een volautomatische schotel en tv is deze camper van alle gemakken voorzien.

Deze 2020 camper is voorzien van een 160 pk. motor.

H5 Weinsberg Carasuite 650MF

Carasuite 650mf zitgroep

Een luxe camper huren ? Een camper voor 4 personen huren ? De Carasuite 650 MF is onze nieuwe huurcamper bj. 2020 met 160 pk en automatische versnellingen.

Deze camper is voorzien van een 2-persoonsbed en een groot 2-persoons hefbed boven de zitgroep.

Deze camper is behalve van cabine-airco ook nog eens voorzien van een dakairco zodat het bij een warme temperatuur ook goed toeven is in deze camper.

Verder is deze camper voorzien van navigatie, achteruitrijcamera, luifel en fietsendrager.