Kampeerwinkel Rotterdam, kom langs bij Cor Olie Recreatie

Kampeerwinkel Rotterdam

Kampeerwinkel Rotterdam, dan zeg je Cor Olie Recreatie. Al meer dan 50 jaar is Cor Olie Recreatie de toonaangevende kampeer winkel in Rotterdam en omstreken. Wij verkopen alle kampeerbenodigdheden die een kampeerder nodig heeft in onze kampeershop

In onze kampeer winkel vlak onder de rook van Rotterdam vindt u talloze spullen waarmee wij u een fantastische kampeerervaring kunnen geven.

Kampeerwinkel Rotterdam – wij hebben een aantal belangrijke principes:

  • Prettig winkelen in 800 m2 showroom.
  • Lage prijzen voor alle artikelen.
  • Kwalitatief zeer goede producten voor een betaalbare prijs.
  • Vakkundige medewerkers met vele jaren ervaring.
  • Zeer compleet assortiment, bijna alle artikelen uit voorraad leverbaar.

Wij hebben ook nieuwe caravans en tweedehands caravans en campers te koop. Daarnaast hebben wij ook goede contacten met  caravanstallingen  of camper stallingen. Vraag ons gerust om advies!

Kampeercentrum Cor Olie Recreatie is een echt familiebedrijf. Carlo en Hellen vormen samen met elkaar de tweede generatie die de leiding hebben over Cor Olie Recreatie. In 1964 is vader Cor begonnen met aanhangwagens en vouwwagens. In de jaren die volgde breidde het Cor Olie zich uit.Het aantal merken nieuwe caravans is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Naast LMC, Sprite caravans en Elddis, waarvan Cor Olie al jaren de kampeerwinkel is voor Rotterdam en omstreken, zijn er nu ook Swift Challanger en Lunar caravans aan het product gamma toegevoegd. Cor Olie beschikt over een rijk gevulde ruime showroom met de nieuwste modellen en een groot buitenterrein, waar onze occasions caravans en campers gepresenteerd worden van alle merken, indelingen en in diverse prijsklassen. Onze verkoop medewerkers staan graag voor u klaar met adviezen en voor het uitzoeken van de voor u meest geschikte caravan of camper.

We hebben ook een uitgebreide webshop.

Kampeerwinkel Rotterdam

Cor Olie Recreatie
Weg en Bos 1
2661 DG Bergschenhoek (ZH)

info@corolie.nl

Telefoon: 010-5217118
Fax: 010-5219307

kampeerwinkel Rotterdam