Knaus camper kopen

Knaus camper kopen

Knaus camper kopen doet u uiteraard bij Cor Olie in Bergschenhoek onder de rook van Rotterdam.

Al meer dan 50 jaar creëert Knaus een onvergetelijke vakanties met ervaring en passie. U ziet de kwaliteit en precisie in elk klein detail. Knaus volgt altijd hun belangrijkste principe, de balans tussen functie en ontwerp. Omdat Knaus baanbrekende initiatieven en een compromisloos streven naar perfectie heeft en heb dit naar de top heeft gebracht.

De missie gaat over meer dan alleen de weg naar een nieuwe modelserie Knaus camper. De missie is het werk, de hindernissen, de moed en het doel van een revolutie de toekomst van de camper industrie. Knaus laat ons zien wat er mogelijk mocht u een Knaus camper kopen in termen van lichtheid, flexibiliteit en duurzaamheid. De baanbrekende innovaties worden stap voor stap opgenomen in alle Knaus camper modellen. Dan mogen zij met trots zeggen: Missie voltooid.

U kunt hier overigens de gehele geschiedenis van het merk Knaus bekijken.

Knaus camper kopen? Bekijk dan hier onze voorraad.

Knaus camper kopen

Knaus camper kopen

Wat maakt een Knaus camper tot de beste in de markt? Bijvoorbeeld de sterke carrosserie. Een functionele constructie bestaande uit aluminium en isolatiematerialen (XPS of EPS) met versterkingen gemaakt van polyurethaan plastic en volledig gebonden carrosserie structuur maakt het hele voertuig stabieler, beter bestand tegen verval en duurzamer.

Robuuste en sterke GRP daken. Niet alle GRP is hetzelfde. De veerkracht is afhankelijk van de hoeveelheid fiberglass. Om de bescherming tegen hagel te maximaliseren, daarom kiezen wij voor de hoog sterkte variant, waarvan het fiberglass gehalte bijna drie keer hoger is dan bij standaard GRP.

Stabiel PRO.TEC Frame

Het Pro.Tec frame is een bijzonder solide aluminium profielstrook die de zijwand, voorwand, achterkant, muur en dakaan elkaar verbindt. Het verbetert de stabiliteit van de carrosserie en dus ook de levensduur van het complete voertuig.

Voor een optimale bescherming van de ondervloer tegen verwering, steeninslagen enzovoort maken we gebruik van een uitstekende GRP ondervloer.

Wat is een van de belangrijkste punten tijdens de bouw van een camper? Het is duidelijk dat het een lange levensduur moet hebben. En om ervoor te zorgen dat u voor honderd procent op uw kunt vertrouwen dat uw camper dat ook is, rust Knaus elke camper uit met de hoogste kwaliteit materialen.

Dus als u denkt ik ga een Knaus camper kopen, kom dan langs bij Cor Olie en dan tonen wij u direct alle mogelijkheden.