LMC caravan kopen? Dat doet u uiteraard bij Cor Olie.

LMC – JE OVERAL THUIS VOELEN

LMC caravan kopen? Bent u van plan om een nieuwe of gebruikte LMC Caravan te kopen? Op alle nieuwe LMC caravans wordt standaard 2 jaar fabrieksgarantie gegeven. Door LMC caravans kan tevens een 12 jaar vochtdichtheids garantie afgegeven worden op voorwaarde van een jaarlijkse vochtmeting. Wij zijn gespecialiseerd dealer voor LMC en garanderen u dus volledige zekerheid bij aanschaf van een LMC caravan. Cor Olie staat voor de hoogste kwaliteit, scherpe prijzen en uiteraard garantie.

LMC caravan kopen bij Cor Olie:

* Cor Olie is de officiele LMC Dealer voor Rotterdam en Omgeving!

* Wij zijn BOVAG gecertificeerd en zeer ervaren in het onderhoud aan uw LMC caravan.

* LMC Caravan FOCWA gecertificeerd schadeherstel.

* 2 Jaar volledige fabrieksgarantie, 5 of 12 Jaar vochtdichtheidsgarantie op uw LMC caravan!

* Scherpe prijzen voor nieuwe en gebruikte LMC caravans!

* Al ruim 50 jaar uw vertrouwde adres voor uw caravan of camper!

Wilt u een LMC caravan kopen? Bent u op zoek naar een schitterende LMC caravan tegen een scherpe prijs? Kom dan langs bij Cor Olie Recreatie in Bergschenhoek onder de rook van Rotterdam. Wij kunnen u uit voorraad nieuwe en gebruikte LMC caravans leveren. Wij zijn officieel LMC dealer hierdoor staan wij direct in contact met de LMC fabrikant. Bovendien zijn wij gecertificeerd BOVAG dealer en uitstekend geoutileerd voor het onderhoud van uw LMC caravan.

LMC Caravan kopen

Waarom LMC

Waarom moet u kiezen voor een LMC caravan? LMC is al jaren één van de meest verkochte caravans in Nederland. Het merk staat bekend om zijn Duitse degelijkheid en haar mooi vormgegeven en complete caravans. Bij Cor Olie zult u beslist een mooie LMC caravan vinden die bij u past. Wij kopen tevens uw huidige caravan van u in tegen een eerlijk bedrag. Ook kunt u bij Cor Olie terecht voor occasions en alle LMC caravan toebehoren.

LMC Caravan komt voor het komende seizoen met diverse vernieuwingen, onder andere een nieuwe voorkant. In de vernieuwde indeling van de 440 D is een Frans bed verenigd met een zeer ruime rondzit groep, dit zorgt voor een compacte en doordachte indeling van de LMC caravans. LMC heeft een slimme platform strategie succesvol doorgevoerd.

Deze indeling is in zowel de Musica als de Vivo verkrijgbaar. De indeling van de 470 D, die zich het afgelopen jaar heeft bewezen, komt in het aanstaande modeljaar met een rondzitgroep i.p.v. een zijzitgroep. Ook werden de bedden verlengd in de 470 E en de 490 E. Genoeg om te bekijken, dus kom langs bij Cor Olie.

Cor Olie Recreatie
Weg en Bos 1
2661 DG Bergschenhoek (ZH)

info@corolie.nl

Telefoon: 010-5217118
Fax: 010-5219307

LMC Caravan Kopen bij Cor Olie