Nieuw binnen: de Knaus SUN I 700 LEG

Een Knaus SUN I 700 LEG model 2019 koopt u bij Cor Olie Recreatie. Deze mooie integraal camper is het nieuwe vlaggenschip in de Knaus  vloot, boordevol  passie en enthousiasme, voor perfectie en luxe. Zijn interieur is zo ontworpen dat het niet alleen aan de hoogste eisen voldoet, maar deze zelfs overtreft. Standaard van vele extra’s voorzien.

Volmaakt tot in het detail presenteren wij onze luxe liner. Met een nieuwe voorkant en dynamisch exterieur beleeft u luxe die inspireert en sportieve elegantie die indruk maakt – zowel op lange ritten op de snelweg in het noorden als op bochtige provinciale wegen in het zuiden. Naast zijn imposante exterieuruitstraling overtuigt de nieuwe SUN I echter ook met een stralend interieurdesign, zoals de dubbele vloer in Yacht‐look of de hoogwaardige lederen uitrusting. Stap in – en word met één oogopslag verliefd.

De Knaus Sun i heeft een maximale winterbestendigheid dankzij de dubbele bodem en standaard geïsoleerde zijwanden.

De Knaus SUN i is standaard uitgerust met een achteruitrijcamera, perfect in de dakspoiler geintegreerd.

 

Om voor uw hele voorraad een plekje te vinden is er natuurlijk ook een 145 liter koelkast aan boord

32 inch LED-tv met elektrische TV-lift.                                                 

Comfortabel hefbed. Dankzij de lattenbodem en dezelfde matras doet het niets onder voor een vast bed.

Uittrekbare wand. De zijwand in de 3D badkamer is uittrekbaar en creëert zodoende nog meer bewegingsvrijheid.

Een nieuwe Knaus Sun I koopt u bij Cor Olie Recreatie. Deze mooie integraal camper van Knaus is bij ons te koop en bij ons in de showroom te bezichtigen.