Bezoek onze webshop met een groot assortiment Webshop

Nieuwe buscampers binnen

Wij hebben weer verschillende nieuwe buscampers binnen gekregen. Van Knaus hebben we de Knaus Boxstar Street 600 en de Knaus Lifetime 600 binnen en van Weinsberg de Carabus 600 ME.

De Knaus Boxstar

U wilt alle comfort van een camper maar het formaat niet groter dan een personenbus? De buscampers van Knaus en Weinsberg zijn dan ideaal voor u. Wij hebben verschillende indelingen en uitvoeringen er voor iedereen bij ons een geschikte buscamper te vinden is.
De Knaus Boxstar Street heeft een ruim bed dwars achterin. Voorin bevind zich een ruim zitgedeelte met draaibare en in hoogte verstelbare voorstoelen waar een klein bed van gemaakt kan worden. De Boxstar Street heeft een hoog geplaatste koelkast en beschikt over veel bergruimte.

De Knaus Boxstar Lifetime heeft 2 enkele bedden achterin en van het zitgedeelte kan ook een klein extra bed gemaakt worden. Ook deze camper heeft veel handige bergruimte.

De Boxstar Street en de Boxstar Lifetime zijn o.a. voorzien van een luifel, Remis verduistering in de cabine, elektrische opstap, i-net, cabine airco, airbags, cruisecontrol, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en een geisoleerde afvalwatertank.

De Weinsberg Carabus 600 ME heeft 2 enkele bedden achterin en meet toch maar 599 cm.! De Weinsberg Carabus 600 ME is voorzien van een hordeur, cabine airco, airbags, cruise control, elektrisch verstelbaar en verwarmbare buitenspiegels, elektrische opstap, Remis verduistering in cabine, Truma i-net systeem, CP-plus en meer.

De komende weken komen er nog verschillende modellen buscampers binnen waaronder de Caratour 630 ME en de Caratour 560 MQ.