Nieuwe LMC caravan kopen

Nieuwe LMC caravan kopen

Nieuwe LMC caravan kopen doe je bij Cor Olie in Bergschenhoek vlak naast Rotterdam. Bijvoorbeeld deze LMC Style 460 D caravan. De conditie van deze LMC caravan is nieuw en is in 2018 gebouwd. Het gewicht van deze LMC caravan is 1107 KG en het maximaal toelaatbaar gewicht is 1360 KG.

Deze LMC Style 460 D caravan heeft 4 slaapplaatsen en een totale lengte van 723 cm en een totale breedte van 232 cm.

Nieuwe LMC caravan kopen

Nieuwe LMC caravan kopen

Nieuwe LMC caravan kopen

Deze LMC Style 460 D caravan heeft een basisprijs van € 18.590 en ons showmodel heeft de volgende extras:

Ten eerste heeft deze LMC caravan een exclusief pakket ter waarde van € 661
Ten tweede een een wichtsverhogingspakket van € 1.500 kg a € 127
Daardoor komt dit LMC showmodel op € 19.378

Bekijk deze LMC Style 460 D caravan hier in onze voorraad.

LMC caravans staan voor kwaliteit en zeer lange levensduur dit komt door de LMC Long Life Technology. LMC belooft hiermee u het hoogste gevoel van veiligheid zult ervaren tijdens uw caravan reizen.

* Long Life Technology in LMC-caravans: LMC verleent 12 jaar garantie aan alle caravans met een waterdichtheidsgarantie van het voertuig. Een jaarlijkse, op vergoedingen gebaseerde test door een LMC-contractpartner is vereist. * Long Life-technologie in LMC-caravans: LMC verleent 12 jaar garantie op waterdichtheid aan haar caravans. Dit geldt echter tot een totale afgelegde afstand van 120.000 km. Een jaarlijkse, op vergoedingen gebaseerde test door een LMC-contractpartner is vereist.

LLT STANDAARD WAAR STAAT DIE VOOR?
Ten eerste hagelbescherming en weersbestendigheid door de GFR-dakbedekking. Evenals de vloer die gemaakt is van sterke GFR. Daarnaast krachtige PU-balken voor stabiliteit en torsiestijfheid. Ook heeft een LMC caravan een vochtbestendige, hoogwaardige isolatiekern van XPS-schuim. Ten slotte werkt LMC aan consistente verdere ontwikkeling van marktleiderschap in lichtgewicht caravan constructies.