Sprite caravan kopen

Sprite caravan kopen

Sprite caravan kopen doe je bij Cor Olie in Bergschenhoek vlak naast Rotterdam. Of je nu op zoek bent naar opwindend avontuur of rust. Het doel van een Sprite caravan is om uw vakantie zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken.
Sprite investeert continu in ontwerp en innovatie. Dit doen zij om ervoor te zorgen dat uw caravan 1 van de meest stijlvolle, technologisch geavanceerde en praktische caravan op de markt is. Daarom heeft elke Sprite caravan een groot aantal voordelen. Ten eerste een Swift Command app, dat is een intelligent voertuig beheersysteem. Plus een categorie 6 goedgekeurd volg voertuig systeem. Ook twee brandstofketels voor verwarming en heet water zoals thuis. Tevens met LED-verlichting die zorgt voor ultralaag energie verbruik. Door het hele interieur van de Sprite caravan is gebruik gemaakt van de laatste trends in ontwerp en zachte stoffen.

Met drie openslaande voorruiten, stijlvolle ‘Tyrion’ stoffering, snel opwarmende Truma Combinatie boiler en goed uitgeruste keuken en wasruimte. U zult misschien wel verbaasd zijn dat u een Sprite bent binnengelopen en dit is het geheim van het succes.

Bekijk hier ons assortiment Sprite caravans.

Nieuwe Sprite 2019 modellen nu in de showroom

De nieuwe Sprite caravan modellen staan nu in de showroom. van de kleine 370 EK tot de 520 met het eilandbed u kunt het bekijken bij Cor Olie Recreatie.

Volledig herontwerp in 2018

Al met al, 2018 is het jaar van een volledige herontwerp van de Sprite caravan. Sprite caravan kopen. De Sprite is het bestverkopende model in het caravanassortiment en de resultaten zijn verbluffend. Het nieuwe gestroomlijnde profiel. Het volledig opnieuw vormgegeven interieur. En de nieuwe modelopstelling creëren een nog luxer gevoel.

Gebouwd met toonaangevende SMART constructie, is de Sprite duurzamer. Waardoor de Sprite caravan een nog betere investering is, als u een Sprite caravan wilt kopen. Met een groot aantal lay-outs, is het nog eenvoudiger om een ​​caravan naar uw smaak te kopen.

Sprite caravan kopen

Sprite caravan kopen

De verfijningen van dit seizoen omvatten een nieuw frontprofiel. Tevens stijlvolle buitenafbeeldingen en LED-achterlichtclusters. Ook een aan het oppervlak bevestigd, schokbestendig randsysteem. De Sprite heeft hoekkasten aan de voorkant, bijgewerkte wasruimtes en een nieuwe Statusantenne.

Dus kom nu langs bij Cor Olie waarbij veel mensen hun Sprite caravan kopen.