Verhuur Campers

Een leuke vakantie vol avontuur en alle vrijheid die je nodig hebt.

Huur een camper!

De een schrijft zijn hele route voor de vakantie van tevoren uit, terwijl de ander zonder planning lekker door de natuur heen rijdt. Het kan allemaal met een camper! En laat Cor Olie Recreatie nou net super luxe campers in de verhuur hebben waarmee u zelf op pad kunt gaan naar uw droombestemming.

Cor Olie Recreatie heeft gloednieuwe tot amper gebruikte campers in de verhuur met slaapplaatsen voor 2 tot 5 personen (zitplaats onderweg tot 4 personen).

Of het uw eerste keer is op weg met een camper of dat u al ervaren bent, het maakt niet uit! 

Cor Olie Recreatie geeft u voor uw vakantie een uitgebreide instructie hoe alles werkt. Daarnaast geven wij u van tevoren nog handige tips voor onderweg.

Verhuur aanbod:


Knaus of Weinsberg buscamper 600 DQ/ME

Buscamper huren

Of het nu gaat om doolhofachtige steegjes in de binnenstad of om uitgestrekte strandpromenades: onze nieuwe buscampers van Knaus en Weinsberg brengen u heel gemakkelijk overal heen waartoe uw vakantiehart zich aangetrokken voelt. Daarbij biedt hij meer plaats, dan men hem zo met zijn slanke bouwaard zou toevertrouwen.

Dit model heeft 2 slaapplaatsen. Prijzen zijn afhankelijk van het seizoen.

Meer info

______________________________________________________________________________


Knaus Vansation 650 MEG

De Knaus Vansation 650 MEG is een luxe camper in onze huurlijn
Deze camper is handgeschakeld en voorzien van cabine airco, dakairco, luifel, fietsenrek,

Meer info

___________________________________________________________________________

Knaus Vansation 550 MF 2021

Knaus Vansation 550MF
met dakairco, schotel en tv

De Knaus Vansation 550MF is onze kleinste halfintegraal camper. Dit 2021 model heeft met zijn lengte (excl. fietsendrager) van 5.99 m. en breedte van 2.20 m. door de nieuwe innovatieve achterkant verrassend veel binnenruimte.
Deze camper is voorzien van een schotel, tv, achteruitrijcamera, navigatie, luifel, koelkast, gaspitten, kachel, douche, toilet en een 2-persoonsbed. Deze camper heeft slaapplaats voor 2 personen en zitplaats voor 4 personen.

Meer info

______________________________________________________________________________


Weinsberg CaraCompact [Pepper] 600MEG
met automaat, dakairco en schotel

De Weinsberg CaraCompact 600 MEG edition [Pepper] 2021! Een compacte camper boordevol extra’s! De CaraCompact 600 MEG [Pepper] Edition is al jaren onze meest verhuurde camper.

De CaraCompact 600 MEG [PEPPER] dankt zijn succes aan zijn compacte afmetingen. Hij heeft een totale lengte van 674 en is maar 220 breed. Bovendien heeft de Weinsberg [Pepper] edition en zeer rijke standaard uitrusting zoals een tv, Oyster schotel, luifel, navigatie, achteruitrijcamera, motorairco en dakairco zodat het ook in de warmste omstandigheden goed vertoeven is in deze camper.

Wij verhuren de [Pepper] met de nieuwe 9-traps automatische versnellingen en dakairco.

Meer Info

______________________________________________________________________________


Weinsberg CaraSuite 650 MF deluxe met automaat en dakairco

De Weinsberg CaraSuite is dé camper om met een gezin van 3 of 4 personen op vakantie te gaan. De CaraSuite 650 MF heeft een Frans bed en een ruime zitgroep. Bovendien is de CaraSuite 650 MF voorzien van een handig weggewerkt hefbed. In deze camper heeft u door de ruime zitgroep veel leefruimte overdag.

Deze luxe camper is voorzien van een 160 pk, 9-traps automatische motor voor optimaal rijgemak. Ook heeft deze camper een motorairco en dakairco zodat er altijd een optimaal klimaat in de camper is.
Verder hoort bij de luxe uitrusting een luifel, fietsendrager, navigatie en achteruitrijcamera.

De CaraSuite 650 MF is geschikt voor gezinnen.

Meer Info
​______________________________________________________________________________

Weinsberg Caracompact Pepper/2

Voor 2023 hebben wij een extra Weinsberg Caracompact Pepper 600 MEG in de verhuur. Deze complete camper is voorzien van een 165 pk motor en handgeschakeld. Deze camper is verder voorzien van een dakairco, motorairco, achteruitrijcamera, radio, luifel en nog veel meer.

Meer info

__________________________________________________________________________

Al onze huurcampers zijn standaard uitgerust met een boiler, koelkast, luifel, fietsendrager, achteruitrijcamera, levelblokken, gasflessen, toiletvloeistof en snoeren.

Premium Ghostwriter