Verhuur campers

Een leuke vakantie vol avontuur en alle vrijheid die je nodig hebt. Huur een camper!

De een schrijft zijn hele route voor de vakantie van tevoren uit, terwijl de ander zonder planning lekker door de natuur heen rijdt. Het kan allemaal met een camper! En laat Cor Olie Recreatie nou net super luxe campers in de verhuur hebben waarmee u zelf op pad kunt gaan naar uw droombestemming.

Cor Olie Recreatie heeft gloednieuwe tot amper gebruikte campers in de verhuur met slaapplaatsen voor 2 tot 5 personen (zitplaats onderweg tot 4 personen).

Of het uw eerste keer is op weg met een camper of dat u al ervaren bent, het maakt niet uit!  Cor Olie Recreatie geeft u voor uw vakantie een uitgebreide instructie hoe alles werkt. Daarnaast geven wij u van tevoren nog handige tips voor onderweg.

Verhuur aanbod:

Weinsberg Caratour 600 MQ 2019

Of het nu gaat om doolhofachtige steegjes in de binnenstad of om uitgestrekte strandpromenades: Uw nieuwe CaraTour brengt u heel gemakkelijk overal heen waartoe uw vakantiehart zich aangetrokken voelt. Daarbij biedt hij meer plaats, dan men hem zo met zijn slanke bouwaard zou toevertrouwen.

De Caratour 600 MQ heeft 2 slaapplaatsen. Prijzen zijn afhankelijk van het seizoen.

Meer info

______________________________________________________________________________

Weinsberg Caracompact Pepper 600MEG

De Weinsberg Caracompact 600 MEG edition Pepper 2019! Een compacte camper boordevol extra’s! De Caracompact 600 MEG Pepper Edition is onze meest verhuurde camper. Van dit type hebben wij er meerdere in de verhuur. De Caracompact 600 MEG PEPPER dankt zijn succes aan zijn compacte afmetingen. Hij heeft een totale lengte van 674 en is maar 220 breed. Bovendien heeft de Weinsberg Pepper edition en zeer rijke standaard uitrusting.
De Pepper is standaard uitgerust met een Oyster schotel, een tv, een luifel, navigatie, achteruitrijcamera en nog veel meer.


Meer Info

______________________________________________________________________________


Weinsberg Carasuite 650 MF

de Weinsberg Carasuite is dé camper om met een gezin van 3 of 4 personen op vakantie te gaan. De Carasuite 650 MF heeft een Frans bed en een ruime zitgroep. Bovendien is de Carasuite 650 MF voorzien van een handig weggewerkt hefbed. In deze camper heeft u door de ruime zitgroep veel leefruimte overdag.

Meer Info

______________________________________________________________________________

Al onze huurcampers zijn standaard uitgerust met een boiler, koelkast, luifel, fietsendrager, achteruitrijcamera, levelblokken, gasflessen, toiletvloeistof en snoeren.