Weinsberg camper kopen

Weinsberg camper kopen

Weinsberg camper kopen dat doe je vlak onder de rook van Rotterdam in Bergschenhoek bij Cor Olie.

Krachtig verpakt en vol met ideeën daar staat Weinsberg campers voor.

Ervaar pure vrijheid. Daarom maakt een Weinsberg camper indruk met zijn ongebreidelde kracht en het hoogste niveau van functionaliteit. Er is een keuze uit 4 verschillende platforms. Een hoge zitpositie zorgt voor optimaal zicht rondom, waardoor de veiligheid op de weg toeneemt. Extra onderscheidende kenmerken. Absolute winterhardheid en uitzonderlijk comfortabele bedden. Tevens een intelligent opbergruimte concept, alleen daarom wilt u al een Weinsberg camper kopen.

Reis van uw leven met Weinsberg Campers

Weinsberg camper kopen
Trakteer uzelf daarom op een reis zonder enige beperkingen in comfort. In de ruime en elegante woonkamer heeft Weinsberg top kwaliteit meubels geplaatst met draaibare cockpit stoelen en extra zitvlakken. Voor een maximaal comfort zijn de vloerbedekkingen standaard in een parketuitvoering. Echter andere opties zijn in overleg uiteraard verkrijgbaar omdat wij u alle keus willen bieden.

Bekijk hier ons assortiment Weinsberg campers.

De keuken is daarom nog zo’n belangrijk item bij een Weinsberg camper kopen. Creatief koken betekent afwisseling – zelfs onderweg. Aanpassingsvermogen is daarom het bepalende element in de keuken. Perfect geïntegreerde keukengereedschappen. Het grote keuken werkblad en een intelligente opslagconcepten, zorgen voor volledige onafhankelijkheid tijdens het reizen. Je hoeft alleen nog maar te koken in uw Weinberg camper.

De badkamer. Een Weinsberg camper beschikt zelfs over hoogwaardige meubels in de ruime premium badkamer met douche aan de ene kant en toilet aan de andere kant. De tanks voor vers en vuil water zijn ruim bemeten.

Over Cor Olie en Weinsberg Campers

Cor Olie de leverancier van Weinsberg campers. Wij hebben een echte passie voor camper! Het hele Cor Olie team leeft en werkt volgens dit motto. Alle werknemers evenals alle zakelijke partners die bij het bedrijf zijn aangesloten, delen dit unieke enthousiasme, oprechte emotie en de ongeëvenaarde passie voor Weinsberg Campers.

Dankzij deze toewijding produceert onze leverancier Weinsberg onberispelijk vakmanschap en wil baanbrekend zijn met betrekking tot innovatie. Ook wil zij toonaangevend zijn in termen van economische en ecologische duurzaamheid en een blijvende waarde hebben.

Deze bedrijfsfilosofie is de basis voor een lange traditie, een intensieve klantenloyaliteit en het respect dat is opgedaan in de hele camper sector. Meer het belangrijkste, voor camperaars in heel Nederland belichaamt Cor Olie samen met Weinsberg campers de volgende waarden. vertrouwen, veiligheid en betrouwbaarheid. Kortom Weinsberg camper kopen doe je bij Cor Olie.