Werkplaats

Cor Olie Recreatie heeft de beschikking over een uitstekend geoutilleerde ‘up to date’ werkplaats, waarin een team van deskundige monteurs gemotiveerd hun werk doen. Het geven van servicebeurten, het verrichten van reparaties, het uitvoeren van garantie werkzaamheden, het verwisselen van banden, het uitbalanceren en het inbouwen van verschillende apparaten, zoals zonnepanelen, caravanmovers, schotelantennes en airco installaties, gebeurt met de meeste nauwkeurigheid.

Het bedrijf staat garant voor het verlenen van een optimale service. Ook in bijzondere gevallen.

In de werkplaats hebben de monteurs beschikking over twee bruggen voor caravans en campers en een brug voor motorvoertuigen tot 6000 kg. Hiermee kunnen we alle voorkomende werkzaamheden aan uw camper uitvoeren.

Hét kampeercentrum

Cor Olie Recreatie is één van de meest toonaangevende Nederlandse bedrijven op het terrein van kamperen. Deze gerenommeerde onderneming uit Bergschenhoek beschikt over een zeer ruim assortiment caravans, campers en aanverwante kampeerartikelen. Spraakmakende merken als Knaus en Weinsberg campers en Elddis en Sprite caravans zijn er op een overzichtelijke wijze opgesteld.

Ook heeft het bedrijf een omvangrijk aanbod van gebruikte caravans en campers. Op een oppervlakte van 2000m² treft de bezoeker occasions in diverse prijsklassen aan. Alle voertuigen beschikken uiteraard over een BOVAG-garantie Verder beschikt deze vestiging over een uitgebreid toegeruste kampeershop, waar letterlijk alles te verkrijgen is dat maar enigszins met kamperen te maken heeft. Schade en/of gebreken aan caravan of campers, worden op een vakkundige wijze hersteld door het werkplaatspersoneel. Uiteraard is de BOVAG-garantie ook hier van toepassing op de herstel- en reparatiewerkzaamheden. Tevens beschikt de onderneming over een uitstekend geoutilleerd inbouwstation. Voor het in- of opbouwen van accessoires staat een team van deskundige medewerkers voor u klaar.

Een geslaagde vakantie begint met een bezoek aan Cor Olie Recreatie!

Aankoopkeuring

Veel mensen kopen hun caravan via een particuliere partij. De enige twijfel die men daarbij kan hebben is de kwaliteit van de caravan. Daarom heeft Cor Olie recreatie een speciale aankoopkeuring voor de caravan.

Lees meer

Vochtmeting

Vocht is onbetwist de grootse vijand van de caravan. Als vocht kan indringen in de vloer, de wanden of het dak van de caravan kan dit tot verrotting van houten delen leiden.
Een flinke schade kan het gevolg zijn. Om dit te voorkomen kun je het beste regelmatig een vochtmeting laten uitvoeren.

Lees meer