Bezoek onze webshop met een groot assortimentWebshop

Kampeershop

Weekaanbiedingen kampeershop

Mobicool T26 AC/DC

Mobicool T26 koelbox op 220v en 12v. Deze thermo-electrische 26 liter koelbox is ideaal voor op de camping en thuis of voor onderweg in de auto.
De hoogwaardige foam isolatie, CFC-vrije polyurethane (K-Iso systeem), zorgt voor een perfecte isolatie. Daarnaast is de koelbox voorzien van een dubbele ventilator voor optimale koeling.
Dez koelbox koelt tot 20 C onder omgevingstemperatuur.

van 79,95 nu voor 59,95

 

Mestic heteluchtoven

Mestic heteluchtoven, 800 Watt, 18 liter
Door zijn lage wattage en compacte afmeting ideaal voor op de camping.
Met standen en timer functie.

  van 64,95 nu voor 49,95


Mestic magnetron

Mestic magnetron, 700 Watt, 17 liter.
Met standen en timer functie.

van 84,95  nu voor 69,95

 

 

KAMPEERSHOP

Naast het ruime aanbod van nieuwe en gebruikte caravans en campers, beschikken wij over tal van producten die uw verblijf in deze wagens veraangenamen. Van servies tot reservewiel, letterlijk alles wat in de ruimste zin van het woord met kamperen te maken heeft is te vinden in onze overzichtelijk ingerichte kampeershop, welke verdeeld is over meerdere etages. Vele vaste klanten die op zoek zijn naar iets specifieks of zomaar eens willen neuzen in het uitgebreide assortiment bezoeken deze ‘kampeersupermarkt’ regelmatig. U bent in de gelegenheid om in alle vrijheid rond te kijken en nieuwe ideeën op te doen.

Deze ongedwongen sfeer vindt u overigens terug in het gehele bedrijf en is mede de kracht van Cor Olie Recreatie.

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT:

Rockbox

De draagbare speaker waarbij vrijheid centraal staat

Rockbox de nieuwe draagbare-speakerserie. Verbind via Bluetooth met je telefoon om je muziek tot leven te brengen en handsfree te bellen. Dankzij de fenomenale geluidskwaliteit, de lange batterijduur en het strakke design, loop je ongetwijfeld letterlijk en figuurlijk meteen weg met de Rockbox.

Ideaal voor onderweg en ook als muzieksysteem in de caravan of camper.

Rockbox Cube van €29.99    nu 14,95

Als het kleinste familielid in de Rockbox-familie van Fresh ‘n Rebel, levert de Rockbox Cube een strak geluid vanuit een draagbare Bluetooth-speaker. Zo kleurrijk en compact dat je je oren niet zult geloven.

Rockbox Round H2O van €39.99  nu 19,95

Bij Fresh ‘n Rebel houden we van de zomer! Wat is beter dan een warme zomerdag, vrienden om je heen en af en toe een duik in een verkoelend zwembad. Niets zeg je? De kers op de taart is onze nieuwe Rockbox Round H2O.

Rockbox #3 €79.99  nu 69,95

De indrukwekkende Rockbox #3 is een draagbare Bluetooth-luidspreker voor iedereen die muziek graag overal mee naartoe neemt om er op vol volume naar te luisteren. Met een ongelofelijke batterijduur van 24 uur en een oplaadpoort om je smartphone en tablet op te laden gaat het feest gewoon door.