Bezoek onze webshop met een groot assortimentWebshop

Kampeershop

Weekaanbiedingen kampeershop

Mobicool T26 AC/DC

Mobicool T26 koelbox op 220v en 12v. Deze thermo-electrische 26 liter koelbox is ideaal voor op de camping en thuis of voor onderweg in de auto.
De hoogwaardige foam isolatie, CFC-vrije polyurethane (K-Iso systeem), zorgt voor een perfecte isolatie. Daarnaast is de koelbox voorzien van een dubbele ventilator voor optimale koeling.
Dez koelbox koelt tot 20 C onder omgevingstemperatuur.

van 79,95 nu voor 69,95

 

Mestic heteluchtoven

Mestic heteluchtoven, 800 Watt, 18 liter
Door zijn lage wattage en compacte afmeting ideaal voor op de camping.
Met standen en timer functie.

  van 64,95 nu voor 49,95


Mestic magnetron

Mestic magnetron, 700 Watt, 17 liter.
Met standen en timer functie.

van 84,95  nu voor 69,95

 

 

KAMPEERSHOP

Naast het ruime aanbod van nieuwe en gebruikte caravans en campers, beschikken wij over tal van producten die uw verblijf in deze wagens veraangenamen. Van servies tot reservewiel, letterlijk alles wat in de ruimste zin van het woord met kamperen te maken heeft is te vinden in onze overzichtelijk ingerichte kampeershop, welke verdeeld is over meerdere etages. Vele vaste klanten die op zoek zijn naar iets specifieks of zomaar eens willen neuzen in het uitgebreide assortiment bezoeken deze ‘kampeersupermarkt’ regelmatig. U bent in de gelegenheid om in alle vrijheid rond te kijken en nieuwe ideeën op te doen.

Deze ongedwongen sfeer vindt u overigens terug in het gehele bedrijf en is mede de kracht van Cor Olie Recreatie.

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT:

Ion speaker

De nieuwe generatie speakers. Ion is een grote speler op de speakermarkt en staat bekend om de geluidskwaliteit. Verbind via Bluetooth met je telefoon om je muziek tot leven te brengen.

 

Ion Helios van €79.00    nu 39,00

Dit is de perfecte manier om een bijzondere sfeer met mooie verlichting te creëren met levendig stereo geluid. Helios heeft self-powered stereo speakers ingebouwd in een aantrekkelijke go-anywhere dome-achtige behuizing die minder dan 7″ in diameter is en slechts 1,5″ diep op zijn hoogste punt.

 

 

Ion cornerstone van €149.00    nu 89,00

Als u zorgeloos van een lekker muziekje wil genieten in uw tuin of op uw (dak) terras, heeft ION een praktische en elegante oplossing voor u: de Cornerstone, een draadloze outdoor luidspreker. Geen gedoe meer met te korte (en struikelgevoelige) kabels en ook geen zorgen meer over waterschade als er een buitje overtrekt: de Cornerstone is IPX4 gecertificeerd, oftewel spatwaterdicht. Ook kunt u deze speakers makkelijk met elkaar verbinden, waardoor u meerdere speakers met één telefoon kunt bedienen

 

 

 

 

Ion cornerstone van €199,95    nu 99,95

Maak ieder feest compleet met de draadloze ION Spectra Boom Bluetooth speaker. Verbind de speaker met je smartphone, tablet of laptop. Dankzij de accuduur van 30,5 uur feest je eindeloos door. Wil jij met je vrienden echt in de schijnwerpers staan? Activeer de ingebouwde ledverlichting en kies uit verschillende effecten die reageren op het ritme van de muziek. Als de ledverlichting is ingeschakeld, gaat de accu 6 uur mee. Geen paniek als je smartphone leeg is, via de usb poort laad je hem op. De speaker heeft een ingebouwde FM tuner. Hiermee heb je nog meer toegang tot muziek.